Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunGenel Müdür'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Genel Müdür’e Hayırlı Olsun Ziyareti

OYAK Maden Metalürji şirketlerinden İsdemir’de örgütlü Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ile yönetimi Genel Müdürlük görevine atanan Salih Cem Oral’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

YAK Maden Metalürji şirketlerinden Erdemir ile İsdemir’de Genel Müdürlük düzeyinde değişiklik yapıldı. 12 Eylül 2022 tarihinden geçerli olmak üzere yapılan görev değişimiyle Erdemir Genel Müdürlüğü’ne Niyazi Aşkın Peker, İsdemir Genel Müdürlüğü’ne de Salih Cem Oral atandı.

İsdemir’de örgütlü Özçelik İş Sendikası’nın Şube Başkanı aynı zamanda Hak İş İl Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kurulu üyeleri, İşyeri Baş temsilcisi yeni Genel Müdür Semih Cem Oral’ı makamında ziyaret etti.

Çalışma hayatına 1993 yılında İsdemir’de mühendis olarak başlayan ve çeşitli kademelerde bulunan yeni genel müdür Salih Cem Oral, Özçelik İş yönetimini, Genel Müdür yardımcıları Buğra Şener ve Bora Alptekin ile birlikte ağırladı.

Özçelik İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Güngör ile beraberindeki heyet Genel Müdür Salih Cem Oral’a ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar dilediği ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde de bulunuldu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER