Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaGerekirse Ankara’ya yürüyeceğiz

Gerekirse Ankara’ya yürüyeceğiz

Antakya İlçesindeki Kocaeli-Gebze Elektrik-Elektronikçiler Çarşısında bulunan ve çoğu gün siftah yapmadan ayakta durmaya çalışan esnaf, Toroslar Enerji-Sa görevlilerini bir kez daha karşılarında görünce neye uğradıklarını şaşırdı.


Elektriklerin kesilmesi üzerine çoğu işyerinin kepenk kapatmak zorunda kaldığını belirten esnaflar, “Bu yapılanların tek bir izahı olabilir. Şehri terk etmemiz isteniyor. Antakya’da ne yaptılar da esnaftan elektrik aboneliği istiyorlar. Borçlarımız mı silindi? Hibe mi verildi? Bankalar erteledikleri borçlarımızı bile tek seferde talep etti. Bizim işyerlerimiz depremle beraber yerle bir oldu. Buna rağmen şehrimizi terketmedik. Devletimizden bunca yıldır verdiğimiz vergilerin karşılığını istedik. Çok mu şey istedik. Neyimiz kaldı ki? Biz bu ülkede yalnız bırakıldık. Herkes elini çekti” dediler.

Torosar Enerji-Sa görevlilerinin “Elektrik aboneliğini AFAD ve Valilik kararıyla uygulamaya başladık” demeleri üzerine kepenk kapatan esnaf “Antakya ayağa kaldırılana kadar, esnaflar ayağa kaldırılana kadar elektrik ve su aboneliğini üzerimize almayacağız. Hakkımız için gerekirse Ankara’ya yürüyeceğiz” dediler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER