Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGERİ DÖNÜŞÜM KAMPANYALARI MEYVELERİNİ VERMEYE DEVAM EDİYOR

GERİ DÖNÜŞÜM KAMPANYALARI MEYVELERİNİ VERMEYE DEVAM EDİYOR

Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafında yürütülen geri dönüşüm çalışmaları her geçen gün meyvelerini vermeye devam ediyor. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in talimatlarıyla Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar ile atık yağlar, atık piller, atık kitap ve ambalaj atıkları geri dönüşüme kazandırılıyor.

Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Suat Berber tarafından yapılan açıklamada; “ Belediye Başkanımız sayın Mithat Nehir’in talimatları ile daha temiz çevre ve daha yaşanabilir bir Samandağ için geri dönüşüm çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.  Daha temiz bir çevre ve daha yaşanabilir bir dünya için geri dönüşüm kampanyalarımızı sürdürüyoruz.

Bitkisel atık yağların geri dönüşüme kazandırılması amacı ile devam eden kampanya kapsamında son olarak Atatürk Mahallesinde bulunan Oscar Cafe adlı işletmede biriktirilmiş olan 100 litre bitkisel atık yağ tarafımızca alındı.İşletmeye,biriktirmiş olduğu atık yağ miktarı karşılığında promosyon ürünler teslim edildi.

Atık kitap toplama kampanyası kapsamında son olarak kampanyamıza destek veren okullarımızdan Şaban KAHİL Ortaokulu ile Kuşalanı Ortaokulundan toplamış oldukları kitaplar alınarak geri dönüşüme kazandırıldı. Bu kapsamda, kampanyamıza destek olan okullarımızdan toplanan kitaplar karşılığında okullarımıza kırtasiye malzemeleri hediye edildi.

Ayrıca, ilçemiz sınırlarında  bulunan hasarlı olan geri dönüşüm kumbaralarının tadilat işlemleri ile birlikte sticker yenileme işlemi yapıldı. Daha temiz bir çevre, daha yaşanabilir bir dünya için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” İfadelerine yer verdi.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER