Pazartesi, Haziran 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGökpınar; ”Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız”

Gökpınar; ”Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız”


Özel Uluçınar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Arsuz Madenli Mahallesi’nde hizmete girdi.
Açılışı Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Nazım Culha, Misafir Kaymakam Burak Bozkurt Gürsel, Gökpınar Zeytin Dalı Derneği Başkanı Serdal Gökpınar, yönetim kurulu üyeleri ve bölge protokolü tarafından yapıldı. Özel Uluçınar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 3 fizyoterapist ve profesyonel öğretim kadrosuyla hizmete girdi.
Dünya Engelliler Haftası’nda açılışı yapılan Özel Uluçınar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin kurdelesini engelli öğrenciler protokol üyeleriyle birlikte kesti.
Özel Uluçınar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Nezih Gökpınar, uzay terapi başta olmak üzere, bedensel, zihinsel, işitsel ve yaygın gelişimsel bozukluk (otizm) gibi engelli gruplarının eğitiminde fark yaratmak adına gerekli tüm teknik ve fiziki imkanlara sahip olduklarını söyledi.
Başta ben bir fizyoterapist olarak profesyonel eğitim kadrosu ile çıtayı bir üst noktaya taşıma gayesiyle çalıştıklarını söyleyen Gökpınar;”Bu özel kardeşlerimize, arkadaşlarımıza gerçekten hak ettikleri ilgi ve eğitimi vereceğimize hiç kimsenin şüphesi olmasın. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız” diye konuştu.
Çilek Çocuk Akademi Kurumlarının anneler günü coşkusu…
Özel Uluçınar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak Bedensel engelliler, Otizm, Zihin engelliler ve İşitme engelliler destek eğitim programları olmak üzere 4 eğitim programı çerçevesinde faaliyet göstermekte olduğunu iafe eden Gökpınar;” Engelli kardeşlerimize, arkadaşlarımıza verilen değer gösterilen hassasiyet çok şükür üst noktadadır. Biz de Uluçınar Özel Eğitim ve Rehabiltasyon merkezi olarak bu noktada ilçemize vereceğimiz hizmeti her şeyin üzerinde tutuyor ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da yaptığı konuşmada, Arsuz’da özel eğitime ihtiyaç duyan çocukların ihtiyacının giderilmesi adına önemli bir yatırım olarak gördüğü Özel Uluçınar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin kurucusu Nezih Gökpınar ve öğretim kadrosunu kutladı.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ise, özel eğitime ihtiyaç duyan bireyler için ciddi çalışmalar yapıldığını belirterek, onların sosyal yaşamda yerlerini almaları adına önemli düzenlemeler yapıldığını kaydetti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER