Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaArsuzGölköylü Öğrenciler'den Hatay'a Ziyaret

Gölköylü Öğrenciler’den Hatay’a Ziyaret

Gölköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığının ÇEDES(Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında Hatay’daki depremzede kardeş okulu ziyaret ettiler.

Gölköylü Öğrencilerden Hatay’a Moral Ziyaretimask

Program kapsamında Gölköy’den Hatay’a giden öğrenciler, kardeş okul öğretmen, öğrenci ve velilerinin birlikte kahvaltı yapması ile başladı. Öğrenciler, depremzede kardeşlerine başta parafındık, sandalet olmak üzere değişik hediyeler sundular. Yeni arkadaşlıklar kurdular.

 

Arsuz İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şevket Helvacı da misafir öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Deprem esnası ve sonrasında yaşanan zorlukları anlattı. Türk milletinin yardımları sayesinde bu milletin ne kadar büyük olduğunun görüldüğünü dile getirdi.

İskenderun’da bir çadır kentteki depremzedeler ziyaret edildi ve değişik hediyeler dağıtıldı.

 

Kahramanmaraş’ta fuar alanına kurulan 2000 kişilik konteyner kent ziyaret edildi. Hediyeler dağıtıldı ve depremzedelerle sohbet edildi.

Gölköy İlçe Müftülüğü de depremzede öğrenciler için hediyeler aldı. İlçe Müftülüğünü temsilen geziye katılan ilçe vaizi aynı zamanda öğrenci velisi olan Lokman SALI tarafından bu hediyeler dağıtıldı.

 

Okul Müdürü Sinan ÇETİNKAYA; öğrencilerde sevgi, kardeşlik, yokluk, yoksunluk, paylaşmak anlamında farkındalık oluşturmak açısından bu ziyaretin büyük önem arz ettiğini dile getirdi.

Depremzede kardeş okul Arsuz Konacık Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa GÜLCÜ, bu ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirdi. Öğretmen ve öğrenciler de bu ziyaretten ne kadar memnun kaldıklarını belirttiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER