Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunGönül Mutfağı Ramazan'da 24 Saat Çalışıyor

Gönül Mutfağı Ramazan’da 24 Saat Çalışıyor

İskenderun ilçesi KYK yurtlarında Ebru Baybara Demir’in koordinesinde ilk günlerden buyana üç öğün yemek hazırlanıyor. Türkiye’nin birçok şehrinden Hatay’daki birçok şehirde yaşamını sürdüren depremzedelere destek olmak üzere İskenderun Gönül Mutfağına gelen ve özveriyle çalışan gönüllüler, sergiledikleri çalışmalarla büyük örnek oluyor.

Yapılan çalışmaları sosyal medyada paylaşan Gönül mutfağı ekibine, yurdun dört bir yanından da gönüllü desteği de dikkat çekiyor. Depremzedelerin de çalıştığı gönül mutfağında her geçen gün yemek kapasitesi artarak, geniş alanlara ulaştırılıyor.

Ramazan’da da aynı zamanda iftar ve sahur yemeği hazırlayan Gönül mutfağı, Ramazanın ilk gününden buyana günde on bin kaptan başlayarak şu anda 20 binleri aştı. Saat 16.00 itibariyle hazırlanan iftarlık ve sahur yemeği paketlenerek gönderilecek yerlere yola çıkarılıyor.

Burada mutfak bölümü ayrı Bant usulü çalışarak yemekleri depremzedelere gönderiliyor. O bölüm de ön tarafta Her gün 4 bantta çalışılıyor. Sabahtan hazırlanan koliler dağıtıma hazır bir köşede bekliyor.

İskenderun’da Gönül Mutfağında yüzlerce gönüllü günde 80 bin kap yemek üretip, kaplara üretiliyor ve 4 çeşit yemek İskenderun, Arsuz ve Samandağ’a gönderiliyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER