Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaDefneGörev Yapan Gazeteci Saldırıya Uğradı!

Görev Yapan Gazeteci Saldırıya Uğradı!

Hatay’da, temel atma töreni yapılmasına karşın Defne Devlet Hastanesi‘nin temelinin atılmadığını görüntülemek için söz konusu araziye giden Atayurt gazetesi muhabiri Seyfettin Uygur saldırıya uğradı.

CANINI SEVİYORSAN GİT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla dün Hatay’ın İskenderun ilçesinde deprem konutları ve Defne Yeni Devlet Hastanesi temel atma töreni yapıldı.

Sosyal medyada hastane temel atma töreni sonrası paylaşılan fotoğraf ise tartışma yarattı. Görüntülerde aslında bir inşaat temeli olmadığı ortaya çıktı.

“Canını seviyorsan git” diye tehdit edildiğini söyleyen Uygur, kendisine saldıranların “Defol git buradan, çekemezsin” dediğini belirtti.

 

TÖREN İÇİN KONULAN TABELA KALDIRILDI

Arabadan inerken dün temel atma töreni için konulan tabelanın kaldırıldığını, yanındaki arkadaşının arazinin oradaki kişiye “Burası Defne Hastanesi’nin arazisi mi” diye sorduğunda” “Hayır, burası özel bir arazi cevabının verildiğini” aktaran Seyfettin Uygur, “Ben dün geldiğim için bölgeyi biliyordum. ‘Burası hastane temel atma yeri ben biliyorum, gazeteciyim çekim yapacağım’ dedim. ‘Defol git, özel arazim çekim yaptırmam’ deyip, kolumu tuttu” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER