Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGÖREVİ BAŞINDAKİ POLİSLERE ZİYARET

GÖREVİ BAŞINDAKİ POLİSLERE ZİYARET

Türk Polis Teşkilatının 173.yıl dönümü münasebetiyle Hatay Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sabahat Özgürsoy Çelik ve Hatay Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Şaban Kurt ve yönetim kurulu üyeleri polis noktalarını ziyaret ederek görevi başında olan güvenlik güçlerinin haftasını kutladı.

Hatay Ak Parti İl Başkanlığında görev yapan polislerin daha sonra Bölge Trafik Polis Kontrol Noktası ve Narlıca Kontrol Noktasını ziyaret eden Hatay Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sabahat Özgürsoy Çelik ve Hatay Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Şaban Kurt görevi başında olan polis memurlarına çiçek takdim etti.

Emniyet güçlerimiz devletimizin, milletimizin, varlığımızın teminatıdır diyen Hatay Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sabahat Özgürsoy Çelik, Türk Polis Teşkilatının 173.yıl dönümünü kutladı.

Özgürsoy Çelik : “Vatanımızın selameti, milletimizin can ve mal emniyeti için kendi can dâhil her türlü fedakârlığa hazır olan Türk Polis Teşkilatı, ilk günkü heyecanla bütün teknik donanım ve modern anlayışla, bugün de görevinin başında, aziz milletimizin hizmetindedir. Kamu düzeninin sağlanması, toplumsal huzur ve güvenin korunması gibi günlük hayatımızda vazgeçilmez öneme sahip görevleri yerine getiriyor. Dün olduğu gibi bugün de büyük fedakârlık, cesaret ve yüksek vazife bilinci içerisinde terörle mücadelede ortaya koyduğu başarıyla hepimizi gururlandıran Türk Polisi, 15 Temmuz gecesi gösterdiği kararlılıkla toplumsal huzur ve istikrarımızın teminatı olmaya devam edecektir. 173. kuruluş yıldönümü vesilesiyle, Emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutluyor, görevi başında şehit düşenleri rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” şeklinde konuştu.

Türk Polis Teşkilatının 173.yıl dönümünü kutlayan Hatay Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Şaban Kurt ise; “Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, Türk Polis Teşkilatımızın 173. yılı kutlu olsun.” diye konuştu.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER