Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberGözcüler’deki Murat Yıldırım’ın Oynadığı “Mako” Filmi Setine Başkan Güven’den Ziyaret

Gözcüler’deki Murat Yıldırım’ın Oynadığı “Mako” Filmi Setine Başkan Güven’den Ziyaret

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Türk oyuncu Murat Yıldırım’ın başrol oyunculuğunu üstlendiği 1991 yılında batan  Salem Express gemisinin hikâyesini konu alan “Mako” sinema filminin çekim setini ziyaret etti.

Gözcüler’deki Murat Yıldırım’ın Oynadığı “Mako” Filmi Setine Başkan Güven’den Ziyaret

Mısır yapımı film çekimleri Arsuz Gözcüler Sahili, Balıkçı Barınağı ve Arsuz’un birkaç yerinde yapılıyor.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven film setini ziyaret ederek, belediye olarak her zaman katkı vereceklerini belirtti.

Arsuz’un Sinema-Dizi Rağbeti Arttı

Son dönemlerde, özellikle sinema ve dizi alanında tercih edilen bir ilçe olduklarını belirten Başkan Güven, “İlçemiz kültür-sanata önem veren bir ilçe. Özellikle son yıllarda sinema ve dizi alanında ilçemizin tercih ediliyor olması bizi mutlu ediyor. Böyle uluslararası bir sinema filminin bir kısmının ilçemizde çekiliyor olması, ilçemiz adına çok güzel bir görüntü. Yazın turist akınına uğrayan ilçemizde bu tarz faaliyetlerin, özellikle bu kış aylarda gerçekleşiyor olması, yaz turizminin yanında kış turizmine de mutlaka katkı sağlayacaktır. Film setini ziyaret ederek hem oyuncuların hem de tüm set ekibinin bizlerden bir ihtiyacı olup olmadığını sorduk.  Burada kaldıkları sürece her zaman destek vermeye hazırız,” dedi.

Filmin yönetmeni Mohamed Hesham El-Rashidy ve set ekibi başta Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven olmak üzere, belediye çalışanlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER