Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGözler Kabine Toplantısında Kısıtlamalar Devam Edecek Mi?

Gözler Kabine Toplantısında Kısıtlamalar Devam Edecek Mi?

Türkiye‘de yaklaşık iki aydır resmi tatiller ve hafta sonlarında uygulanan sokağa çıkma yasağının bu hafta sonu da uygulanıp uygulanmayacağı merak konusu oldu.Bu konulara ilişkin kabine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkalığında yarın toplanıyor. ’65 yaş üstü ve 20 yaş altı için sokağa çıkma kısıtlaması devam edecek mi?’ sorusu kritik toplantı sonrası yanıt bulacak.

Gözler Kabine Toplantısında Kısıtlamalar Devam Edecek Mi?

Yeni normale geçişin ele alınacağı toplantısı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek. Tüm gözler kritik toplantıya çevrilirken “Normalleşme sürecinde hangi yeni adımlar atılacak? Şehirler arası seyahat kısıtlaması kalkacak mı? 65 yaş üstü ve 20 yaş altı için uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sürecek mi?” soruları yanıt bulacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, virüsle mücadeleye ilişkin ayrıntılara dair kabine toplantısında bir sunum yapacak. Bilim Kurulu’ndan gelen tavsiyeler değerlendirilecek. Kısıtlamaların devam edip etmeyeceği kabine toplantısında netleşecek.

Nikah salonları, eğlence mekanları…

11 Mayıs’ta başlayan normalleşme sürecinin ardından berberler, kuaförler ve AVM’ler kapıları açmıştı.

Kabine toplantısında nikah salonları, çay bahçeleri, piknik alanları, restoranlar, eğlence mekanları ve müzelerdeki durumun da gözden geçirilmesi bekleniyor

Kamu çalısanları

Ayrıca, kamu çalışanlarının kurumlarında iş başı yapmalarına ilişkin takvim de kabine toplantısında değerlendirilecek.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER