Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaTanıtım YazısıGüncel Teknoloji Haberleri ve İnceleme Videoları Webtekno’da

Güncel Teknoloji Haberleri ve İnceleme Videoları Webtekno’da

Güncel Teknoloji Haberleri ve İnceleme Videoları Webtekno’da

 

İçerik Açıklaması:

 

Teknoloji, bilim ve eğlence gibi kategorilerde özenle güncel haberler ve içerikler paylaşan Türkçe siteler bulmak zor. Bunların tümünü tek bir çatı altında toplayan Webtekno, uzun bir süredir okurlarıyla buluşmaya devam ediyor.

 

Meta Description: Güncel teknoloji haberleri ve içerikleriyle ilgili iyi bir kaynak olan Webtekno’yu sizin için yakından inceledik.

 

İçerik Metni:

 

İçinde bulunduğumuz dijital dünyadaki gelişmeler hayatımızın her alanını etkiliyor. Alışveriş alışkanlıklarımızın değişmesinden tutun da internet üzerinden okuduklarımıza kadar her şey klasik anlayıştan gün geçtikçe uzaklaşıyor. Tüm bu değişimler arasına habercilik anlayışını da rahatlıkla dahil edebiliriz. İnternet arama sonuçlarına bakıldığında bundan 5 yıl öncesine kadar kullanıcıların haber sitelerinden beklentileri sadece merak ettikleri soruların cevabını almak, kısa ve öz gündeme dair genel bilgi edinmekti.

 

Fakat bugün baktığımızda durum çok farklı. Kullanıcılar artık keyifle vakit geçirebilecekleri, merak ettiklerine dair bilgi edinirken eğlenebilecekleri, akıllarına gelen birbirine bağlı sorulara uzun ve açıklayıcı cevaplar veren, samimi haber platformlarında yer almayı tercih ediyor. Bu noktada güncel ihtiyaçlara fazlasıyla cevap veren bir teknoloji haber sitesi olarak Webtekno karşımıza çıkıyor.

 

Webtekno, 2013 yılında İzmir’de bir bilişim firması olan İZMO bünyesinde hayata geçmiş bir haber platformu. Kendilerini tanımlarken kullandıkları “samimi” sıfatının hakkını tüm habercilik anlayışlarında verdiklerini rahatlıkla görebiliyoruz. Teknolojiyi çok kapsamlı bir şekilde ele alan Webtekno, samimi tarzının yanında kullanıcılara gerçekten faydalı olacak içerikler, gündemi an be an yakalayan haberler, teknoloji ürünleri hakkında değerlendirmeler gibi daha birçok konuda günümüz kullanıcılarının beklentisini karşılıyor.

 

Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü (Compec) tarafından her yıl düzenlenen Boğaziçi Bilişim Ödülleri’nde 5 defa üst üste “En İyi İçerik Sitesi” ödülüne layık görülen Webtekno, kaliteli yazar kadrosu ve her geçen gün kendini geliştiren yapısıyla diğer haber platformları ile kıyaslandığında farkını ortaya koyuyor.

Webtekno’da neler var?

 

Webtekno, klasik bir teknoloji haber sitesinden beklenenden çok daha fazlasını kullanıcılarına sunuyor. Bunun temel sebebi de teknoloji haberleri kavramına çok geniş bir perspektiften bakıyor olmalarından kaynaklanıyor. Webtekno için teknoloji yeni çıkan bir akıllı telefondan çok daha fazlası. Teknolojinin dahil olduğu her alana dair bir haber veya inceleme yazısı ile Webtekno’da karşılaşabilirsiniz.

 

Yeni çıkan ürünlerin ayrıntılı bilgi, yorum ve analizinden, uzay teknolojisine dair bir gelişmeye, sinemadan, yeni çıkan oyunlar hakkında ayrıntılı bilgilere kadar birçok konuda Webtekno okuyucularını doyurucu içeriklerle buluşturuyor.

Oyun tutkunlarının da değişmeyen adresi:

 

Webtekno’yla yeni tanışmış olabilirsiniz. Fakat bir kesim var ki Webtekno’yu ilk çıktığı günden bu yana gerek Youtube kanalı üzerinden gerek web sitesi üzerinden an be an takip ediyor. Oyun tutkunları!

 

Bilgisayar oyunları ile arası iyi olanlar, Webtekno ile ayrı bir bağa sahip. Merak edilen oyunlara dair en güncel bilgilere Webtekno’dan ulaşmak mümkün. Webtekno, oyun kategorisindeki değerlendirmeleriyle dikkat çekip rakipleri arasından sıyrılıyor. Bunun sebebine bakıldığında, Webtekno yayına yeni girmiş bir oyunun teknik özelliklerini bir başlık altında toplayıp konuyu kapatmıyor.

 

Oyunun geliştirilme aşamasından çıkacağı güne kadar dünyada o oyuna dair konuşulan her şeyi an be an takip eden Webtekno, bunları ayrıntılı içeriklerle sürekli kullanıcıları ile buluşturuyor. Oyunun yayınlanmasından sonra oyundaki teknik özelliklerden, oyunun kurgusunun değerlendirilmesine, oyuna dair yorumlara kadar pek çok farklı açıdan konuyu ele alıp meraklı oyunculara keyifli bir haber zinciri sunuyor.

 

Webtekno oyun kategorisine ait içerikleri takip etmeye başladığınızda göreceksiniz ki hem gündemden en hızlı şekilde haberdar oluyorsunuz hem de kullanılan samimi dil ile adeta arkadaşınızla merak ettiğiniz oyun hakkında detaylı bir sohbet içerisindesiniz. Tüm bunların yanında uzun zamandır denemek istediğiniz ücretli bir oyunu ücretsiz oynayabileceğinize dair bir yazı ile Webtekno’da karşılaşmanız mümkün.

 

Webtekno ekibi oyun sektörüne dair güncellemeleri en hızlı şekilde takip ederek, oyunların ücretsiz olduğu dönemsel kampanyalardan, oyun sektörüne dair etkinliklerden, oyunların deneme sürümlerinin başlangıcından sizleri en hızlı şekilde haberdar ediyor.

En yeni diziler, filmler hakkında haberler ve öneri listeleri de Webtekno’da:

 

Hepimizin bildiği gibi televizyon devri yerini dijital izleme platformlarına bırakmaya başladı. Amazon, Netflix, BluTV gibi bir çok platform bizlere izleyebileceğimiz binlerce içerik sunuyor. Tabi dijitalleşen seyir sürecimize, teknolojinin dokunduğu yer şeyi konu aldığından bahsettiğimiz Webtekno da ortak oluyor.

 

Webtekno’da yeni çıkan film ve diziler hakkında bilgi ve yorum haberlerine ulaşabilirsiniz. Bir dizi veya filmi en başından en sonuna kadar tüm ayrıntılarıyla değerlendiren Webtekno, sizi izleyecek film ve dizi seçimi gibi zaman alan büyük bir sorundan da kurtaracak. Size hitap eden, tarzınıza uygun diziyi bulmak gerçekten de zor değil mi?

 

Kimi zaman diziye ayıracağımız vakitten fazlasını dizinin seçim sürecine ayırmaya harcıyoruz. Webtekno’nun tutarlı ve açıklayıcı haber içerikleri ile bu süreyi kısaltabilirsiniz.  Bunun yanında tutkunu olduğu filme dair az bilinenlerden oluşan bir haber kimin ilgisini çekmez? Kült filmlerin çekim aşamalarından tutun da yayın tarihlerine, oyuncuların seçiminden, filme dair merak ettiğiniz daha bir çok konuya kadar keyifli içeriği Webtekno sinema severler için üretmeye devam ediyor.

Webtekno uygulamasına da göz atmayı unutmayın:

 

Teknolojiye dair aradığınız her şeyi tek çatı altında toplayan Webtekno, uygulaması ile sizleri en hızlı şekilde teknoloji gündemi ile buluşturuyor. iOS ve Andoid işletim sistemlerinde kullanabileceğiniz Webtekno uygulaması, kullanıcı deneyimi gözetilerek hazırlanmış arayüzü ile sizlere harika bir tecrübe sunuyor. Webtekno günümüzde uygulamalarda en büyük şikayet konumuz olan sık gelen bildirimleri de göz önünde bulundurmuş.

 

Uygulama üzerinden kullanıcıyı sıkmayacak kadar, gün içerisinde belli başlı ve gerçekten önemli haberlerin bildirimini alıyorsunuz. Bunun yanında Webtekno, her akşam uygulama kullanıcıları ile bir bülten paylaşıyor. Günün en önemli 6 haberinden oluşan bu bülten ile yoğun bir gün içinde gündemden uzak kaldıysanız dinlenme vaktinizde özet olarak haberleri takip edebiliyorsunuz. Webtekno uygulamasını hemen indirerek siz de teknoloji gündemini en kolay şekilde takip edebilirsiniz.

 

Webtekno’nun nasıl bir haber platformu olduğundan ayrıntılı bir şekilde bahsettik. Özetlemek gerekirse Webtekno, klasik habercilik anlayışını yıkarak rakiplerine meydan okuyor. Bunu da kullandığı samimi dil sebebiyle sanki yüzünde bir gülümsemeyle yapıyor. Dünya gündemini en hızlı şekilde ülkemize taşıyıp, kaliteli habercilik anlayışı, doğru ve tutarlı yorumlarıyla Webtekno, teknoloji dünyasında kendi gündemini oluşturuyor diyebiliriz. Kendini geliştirmeye her geçen gün devam eden Webtekno, başarılarına başarı katarak rakiplerinin arasından sıyrıldığı konumunu uzun bir süre koruyacağa benziyor.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER