Çarşamba, Mayıs 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGüney Akademi 2017’ye Damgasını Vurdu!

Güney Akademi 2017’ye Damgasını Vurdu!

Güney Akademi Gençlik ve Spor Kulübü U-12 takımı geçen hafta oynanan final maçını kazanarak 2016-2017 sezonu Hatay Şampiyonu oldu.

Aynı zamanda sezonun son karşılaşması olan finalde, her iki takım da mücadeleleriyle göz doldurdu. Güney Akademi, bu sonuçla U-18 ve U-14’ten sonra aynı sezonda 3. toplamda ise 9. Hatay Şampiyonluğuna ulaşmış oldu.

Güney Akademi spor Baş Antrenör Nebil Özdemir, bu sezon U-18 ve U-14 takımlarından sonra U-12’nin şampiyon olduğunu, U-13 Hatay 2.’si, U-16 takımının ise il dördüncüsü olarak sezonu kapattığını vurguladı.

Güney Akademi spor kulübü olarak bu sezon aldıkları sonuçlara vurgu yapan Baş Antrenör Özdemir “2017 yılı bizim yılımız oldu dersek yalan olmaz. Oyuncularımızı yürekten kutluyorum. Sezon boyu çok iyi hazırlandılar, çalıştılar, emek ettiler ve sonunda şampiyon olmayı başardılar. Aynı zamanda bu sonuç ilerisi için de bizlere umut veriyor, geleceğe daha sağlam hedeflerle bakmamızı sağlıyor. Tüm destekleyenlere, yıl boyu çocuklarımızı her koşulda antrenmanlara düzenli bir şekilde getiren velilerimize, sponsorlarımız Haz Metal ve Vodanet Medya’ya şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Güney Akademi U-12 oyuncuları, kupa ve madalyalarına, maçtan sonraki gün düzenlenen, velilerin de katıldığı mini bir törenle kavuştu. Kupayı hep birlikte havaya kaldıran çocukların sevinçleri yüzlerinden okunuyordu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER