Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGüney Kampüs yüzücüleri Hatay şampiyonu

Güney Kampüs yüzücüleri Hatay şampiyonu

Güney Kampüs Metin Kanmaz Koleji, yüzücüleri, Hatay il yarışmalarında şampiyon olarak Antalya’da düzenlenecek bölge müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen yüzme yarışmalarında il şampiyonluğu için kulaç atan Güney Kampüs Metin Kanmaz Koleji yüzme takımından Ceren bulut, 100 metre sırtüstü, 200 metre serbest ve 100 metre kurbağalamada birinci olurken, 50 metre kelebekte de ikinciliği elde etti. Ege Peköz, 100 metre sırtüstünde birinci, 50 metre kelebekte ikinciliği, 100 metre kelebekte de üçüncülüğü elde etti. Irmak Mazmancı ise, 100 metre serbestte elde ettiği 4.lk derecesiyle okulu Güney kampüs Metin Kanmaz Koleji’ne madalya kazandırdı.

Elde ettikleri başarılarla Okul Müdürü Nihat Çiçek Beden Eğitimi Öğretmeni Cansu Bozhüyük ile birlikte ziyaret eden yüzücüler, mutluluklarını paylaştılar. Okul Müdürü Nihat Çiçek Başarılı sporcuları ödüllendirdi.

Trende konuşan Beden Eğitimi Öğretmeni Cansu Bozhüyük, yarışmalarda iyi bir performans sergileyerek önemli başarıya imza attıklarını belirterek, 2-3 Mart tarihleri arasında Antalya’da yapılacak bölge şampiyonasına sıkı hazırlandıklarını ve madalyalarla döneceklerine inandıklarını açıkladı.

Okul Müdürü Nihat Çiçek eğitimde olduğu gibi sporda da önemli başarılara imza attıklarını ifade ederek, öğrencileri kutlarken, kendilerine destek veren ortaklara da teşekkür etti ve ayrıca karatede Hatay birincisi olan Selin Sayinal’ı da kutladı ve hediyesini vererek başarılarının devamını diledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER