Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaDefneGüzelmansur kanaat önderleri ile buluştu

Güzelmansur kanaat önderleri ile buluştu

Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Defne ilçesindeki Harbiye Mahallesi’nde bulunan inanç ve kanaat önderlerini ziyaret etti. Ziyaret, Nasrettin Eskiocak’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Güzelmansur’a Defne Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Özgün, İlçe Başkanı Ozan Öfkeli ve Defne Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Çekmece eşlik etti.

 

Ziyaret sırasında Güzelmansur, katılımcılara birlik, beraberlik, sevgi, barış, hoşgörü ve umut mesajları verdi. Hatay’ın dört bir yanında bu değerleri büyütmek için birlikte çalışacaklarını vurguladı. Katılımcılar da ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti.

Milletvekili Güzelmansur, ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından, “Defne, Harbiye Mahallemizde, inanç ve kanaat önderimiz Sn. Nasrettin Eskiocak’ın ev sahipliğinde kıymetli kanaat önderlerimizi Defne Belediye Başkan Adayımız Sn. Halil İbrahim Özgün, İlçe Başkanımız Sn. Ozan Öfkeli ve Defne Belediyesi Meclis Üyemiz Sn. Süleyman Çekmece ile birlikte ziyaret ettik. İlgilerinden dolayı ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Birliği, beraberliği, sevgiyi, barışı, hoşgörüyü, umudu Hatay’ımızın dört bir yanında büyüteceğiz” dedi. –

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER