Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGÜZELMANSUR VE TOKDEMİR SANDIK NÖBETİNDE

GÜZELMANSUR VE TOKDEMİR SANDIK NÖBETİNDE

Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Genel Merkez’in görevlendirmesiyle, İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde geceli-gündüzlü nöbet görevi üstlendi. Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ile İsmet Tokdemir, birlikte, Bayrampaşa 1 ve 2 nolu seçim bölgelerinde sandıkların iptal edilen oylarıyla ilgili gerçekleşen yeniden sayımında görev aldı. Güzelmansur, Bayrampaşa ilçesinde iptal edilen oylarla ilgili itiraz üzerine sayımın dün sabah tamamlandığını bildirdi ve sonucun da, CHP’ye 29 oy eklenmesi ve AKP’ye 84 oy eklenmesi şeklinde çıktığını bildirdi. Güzelmansur’un açıklamasına göre, AKP oyları, Bayrampaşa ilçesindeki toplam 290 sandıkta 54 oy arttı.
Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Bayrampaşa’daki iki günlük göreviyle ilgili olarak, “İstanbul’da da demokrasi nöbetindeyiz. Bayrampaşa’da oylarımıza sahip çıkıyoruz. Her bir oyu koruyacağız. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu da İstanbul’un ve İstanbulların hakkını koruyacak.
İstanbul’un Büyükşehir Belediye Başkanı, Ekrem İmamoğlu’dur. Bu gerçeği değiştiremezler.”
Milletvekili İsmet Tokdemir de konu ile ilgili şunları söyledi:
“Milletimizden aldığımız vekalet görevini layığıyla yerine getirmek bizim en kutsal vazifemizdir. Millet iradesinin tecelli etmesi ve hakkı haklıya teslim etmek için İstanbul’da demokrasi nöbetimize devam ediyoruz”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER