Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberGüzelmansur'dan Saadet Partisi'ne "Hatay Birliği" Ziyareti

Güzelmansur’dan Saadet Partisi’ne “Hatay Birliği” Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Mehmet Guzelmansur, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkanı ziyaret etti. Vekil Güzelmansur, nezaket ziyaretinde “Hatay Birliği“ne siyasi parti gözetmeksizin verdikleri değeri bir kez daha gözler önüne serdi.

Güzelmansur’dan Saadet Partisi’ne “Hatay Birliği” Ziyareti

Hatay Milletvekili Güzelmansur görüşmede misafirperverliğinden dolayı Çalışkan’a teşekkür ederek, meclis çalışmaları hakkına bilgi verdi.

“Hatay için El Birliği ile Mücadele Etmeyiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Mehmet Guzelmansur, “Ülkemiz ve Hatay için siyasi parti ayrımı gözetmeksiniz el birliğiyle mücadele etmeliyiz. İlimiz stratejik noktada olması dolayısıyla sorunları yüksek, kamu yatırımından en az nasiplenen illerden biri. Mecliste bunun mücadelesini veriyoruz. Sn. Çalışkan’a da çalışma hayatında başarılar diliyorum” sözlerine yer verdi.

Doç. Dr. Necmettin Çalışkan “Sayın Güzelmansur’a nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bölgemizin sorunlarını müzakere ettik. Elbette memleket yararına yapılacak her işte kim ne yaparsa siyasi kimliğine bakılmaksızın takdir etmeliyiz. Siyasi parti ayrımı gözetmeksiniz sorunları birlikte çözmek zorundayız” dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER