Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaArsuzHaber yaptı Kaymakam Gökpınar cözdü

Haber yaptı Kaymakam Gökpınar cözdü

Genç ve Başarılı Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, “Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar bir babalık yaptı.
Karaağaç Spor tesislerine Şohben Taktır” yayınımıza duyarsız kalmadı.
42 yıllık Gazetecilik mesleğimde böyle babacan ve çalışkan bir kaymakam görmedim. Haberin hikayesinin başlangıcını sayfamızda yayınlamadım fakat sadece Hatay’ın Arsuz ilçesinin genç ve çalışkan kaymakamı Hasan Gökpınar’a sözlü olarak anlattım.
Kaymakam Gökpınar, “Devletimizin kapısı herkese açıktır. Vatandaşlarımızın sorunlarını gidermek bizlerin görevidir. Özellikle Gençlerimizi Türk sporuna kazandırmak ta bizlere ayrı bir zevk verir” sözleri beni çok duygulandırdı. Habere geçmeden önce gençlerimiz adına Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar’a teşekkür ediyorum.

KARAAĞAÇ TESİSLERİNİN SORUNLARI YILBAŞINA KADAR SONUÇLANACAK

Genç ve Başarılı Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, “Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar bir babalık yapta Karaağaç Spor tesislerine Şohben taktır” yayınımıza duyarsız kalmadı.
Haberin yayınlanması üzerine Arsuz  Kaymakamı Hasan Gökpınar, ile yaptığımız görüşmede, “İlgili birimlerimize gerekli talimatı verdim. Karaağaç spor tesislerinin sorunlarını yılbaşına kadar çözeceğiz. Merak etmesinler, bu gençlerimizi gelecek yıllarda da Profesyonel kulüplerde futbol oynarken de izleyerek kendileriyle gurur duyacağız. Geçmiş yıllarda aralarında ülkemizin 4 büyük kulüplerinde futbol oynayan hemşehrilerimiz oldu. Bunun için gençlerimizin daha iyi şartlarda futbol oynamaları için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER