Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay(HADO), KKTC seferlerine devam ediyor.

(HADO), KKTC seferlerine devam ediyor.

 

 

Türkiye’de belediye eliyle ilk uluslararası deniz yolcu taşımacılığı yapan Hatay Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsleri İşletmesi (HADO), Mersin şehir merkezindeki İnternational Port limanından  KKTC seferlerine devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin (HBB) Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne başlattığı deniz otobüsü HADO, limanı deprem nedeniyle zarar gördüğü için ara verdiği seferlerine 28 Temmuz tarihinde yeniden başlamıştı.

 

HADO seferleri, Mersin’den Girne’ye Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 13.00’te, Girne’den Mersin’e ise Salı, Perşembe ve Pazar günleri 11.00’de gerçekleştiriliyor.

 

Vatandaşlara konforlu ve uygun fiyatlara yolculuk yapma imkânı sunan HADO, uçak tarifelerinde olduğu gibi bilet fiyatlarında esneklik sağlıyor.

 

HADO yetkilileri, seyahat tarihi, sefer saati gibi çeşitli faktörlere göre değişiklik gösteren bilet fiyatları ilgili kampanya yapıldığını duyurdu.

 

Buna göre, Ağustos sonuna kadar her seferin ilk 200 bilet alımında yüzde 50 indirim imkânı sağlanacak.

 

Yolcuların check-in işlemleri için ( Mersin İnternational Port ve Girne ) yolculuk saatinden 2 saat önce limanlarda hazır olmaları gerekiyor.

 

DETAYLI BİLGİLER BİLET SATIŞI SİTESİNDE

 

HADO ile yolculuk yapmak isteyenler biletlerini http://hado.com.tr/ adresinden temin edebiliyor.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER