Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHafta Sonları EXPO'da Yaşanır

Hafta Sonları EXPO’da Yaşanır

Hafta sonları EXPO 2021 Hatay’da dolu dolu geçmeye devam ediyor. Animasyonlar, yarışmalar, sergiler, danslarla ziyaretçilerine keyifli saatler sundu.

Bu hafta sonunda gerçekleşen “Hatay’da ve Hayatta Kadın” paneli, “Sakar Palyaço” tiyatro oyunu ve Hatay Gastronomi Akademisi’nde gerçekleşen “Davet Menüsü” ve “En Sevilen Lezzetler”  ağırladı.

HATAY’DA VE HAYATTA KADININ YERİ

Toplum içerisinde ve Hatay bölgesinde kadının yeri ve toplumsal olarak kadına olan bakışın eleştirel bir gözle incelendiği “Hatay’da ve Hayatta Kadın” panelinde kadınlara ve erkeklere atfedilen rollerin özellikleri ve bu rollerin oluşturduğu farklar incelendi. Gönül Saygılı’nın yönetiminde gerçekleşen panele Dursaliye Şahan, Yonca Yaşar, Fulya Bayraktar ve Neslihan Kanuncu Seçkin konuşmacı olarak katıldı.

MİNİKLER “SAKAR PALYAÇO” İLE EĞLENDİ

Çocuklar için gerçekleştirilen eğlenceli aktivitelerle minik ziyaretçilerine de keyifli saatler sunan EXPO yeni bir çocuk oyunuyla yine kalpleri kazandı. EXPO’21 Hatay, palyaço olmak isteyen sakar bir çocuğun başından geçen komik olayları anlatan “Sakar Palyaço” tiyatro oyunu ile misafirlerine keyifli saatler yaşattı. Antakya ve Arsuz alanlarında sahnelenen oyuna katılan minikler, oyun ardından da neşeli zamanlar geçirdi.

BİRBİRİNDEN ÖZEL TATLAR EXPO’DA

Hatay Gastronomi Akademisinde; “En Sevilen Lezzetler” ve “Davet Menüsü” eğitimleri düzenlendi. Gastronomi Akademisi Danışmanı Dr. Esat Özata’nın verdiği eğitimlerde birbirinden özel tatların hazırlanışı ve sunumu en özel noktalarıyla beraber katılımcılara anlatıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER