Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“Hain ve karanlık eller yine iş başında”

“Hain ve karanlık eller yine iş başında”

Şanlıurfa’nın Suruç’taki katliama tepkiler sürüyor. Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun da yaşanan patlamayla ilgili düşüncelerini dile getirirken birlik mesajları verdi.

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun öncelikle Şanlıurfa Suruç’taki patlamada hayatını kaybedenler ve Adıyaman’da terörist saldırısında şehit düşen askerin acısını bütün ülkenin derinden hissettiğini belirterek “Gencecik hayatlar ve şehit düşen polisimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Hain ve karanlık eller yine iş başında” dedi.

Hain karanlık ellere verilecek en güzel cevabın birlik ve beraberliği korumak olduğunu vurgulayan Ak Partili Tosun “Terör nerden ve kimden gelirse gelsin lanetlenmelidir. Bilsinler ki bu güzel cennet vatanımızın hiçbir parçasını onlara vermeye gönüllü değiliz. Bir ateş çemberi içindeyiz. Komşu ülkelerde yaşanan sıkıntılar ortada. Biz tüm bu sorunların ortasında kalan bir bölgedeyiz. Ama her ne olursa olsun birliğimizi ve kardeşliğimizi bozamayacaklar” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER