Cumartesi, Mayıs 11, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHakem Konusunda Sıkıntılarımız Var!

Hakem Konusunda Sıkıntılarımız Var!

Hafta sonu konuk ettiği Karacabey maçının değerlendirmesini yapan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, “Maçı kaybettik, ancak hakem konusunda ciddi sıkıntılarımız var” dedi.

Mehmet Kurt Spor tesislerinde haber ekibimize Karacabey maçında ve saha dışı yaşanan olayları anlatan turuncu-mavili ekibin kulüp başkanı Hakan Bolat “Karacabey maçını kaybettik, orada tebrik ettim, buradan da tebrik ediyorum. Golü atan oyuncuya baktığınızda eliyle topu durduruyor hakem golü verdi. Bu hakem art niyetli! Kesinlikle bizi oynatmamaya çalışan bir hakemdi. Biz gole giderken hakim durduruyor ofsayt veriyor. Maçta bizi aleyhimize verilen kasıtlı 12 karar var” şeklinde konuştu.

“KAYGILIYIM, DÜĞMEYE Mİ BASILDI!”

Başkan Bolat; ‘İskenderunspor şampiyon olmasın diye düğmeye mi basıldı! Bu konuda çok büyük gücümüz de, şehrin birleştiği de yok, ben tek başıma mücadele ediyorum. 14 ay sonra ilk defa mağlubiyet aldık “14 ay sonra yenildik. Daha önce de aynı statta yenilmiştik, yine bu statta yenildik. Kötü oynadık, bunun hiçbir şekilde mazereti yok. İkinci yarı iyi oynadık, ikinci yarıdaki oyunumuzu ilk yarı oynasaydık, maç farklı olabilirdi. Biz hiçbir bahaneye sığınmıyoruz ama hakemler de dikkat etsinler, bizim üzerimize oynamasınlar. Futbol sahada kazanılır, biz sezon sonunda kim şampiyon olursa olsun tebrik edeceğiz. Yeter ki centilmence olsun, yeter ki düzgün olsun, çünkü biz çok çaba sarf ediyoruz…”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER