Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHAKKI UZUN’A VEDA ZİYARETİ

HAKKI UZUN’A VEDA ZİYARETİ


Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, tayini Antalya Kumluca İlçesine çıkan Defne Kaymakamı Hakkı Uzun’a veda ziyaretinde bulundu.
Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman,Defne Belediye Başkan Yardımcısı Girne Mansuroğlu, Defne Jandarma Karakolu Komutanı Yusuf Can Gökgöz, Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ve Defne Muhtarları ile birlikte Hakkı Uzun’u makamında ziyaret etti.
BAŞKAN YAMAN, UZUN’A YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
Başkan Yaman; Hakkı Uzun ile Defne Kaymakamlığı görevine geldiğinden bu yana çok güzel bir uyum yakaladıklarını belirterek Uzun’a, Defne İlçesine yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür etti ve Bu başarılarını Antalya Kumluca İlçesi’nde sürdüreceğinden emin olduklarını sözlerine ekledi.
UZUN: “DEFNELİLERİN, ARTIK ANTALYA KUMLUCA’DA DA BİR EVLERİ VAR.”
Ziyaretlerinden ötürü memnuniyetini dile getiren Kaymakam Uzun, Defne’de bulunduğu süre içerisinde mutlu ve huzurlu olduğunu ifade ederek, bu güzel, sıcak ve samimi kentte görev yapmış olmaktan ötürü gururlu olduğunu söyledi. Uzun, Defne’de çok güzel dostluklar kurduğunu ve Defnelilerin artık Antalya Kumluca’da da bir evlerinin olduğunu sözlerine ekledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER