Pazar, Mayıs 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHalı sahada evlenme teklifi!

Halı sahada evlenme teklifi!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde uzman erbaş Mehmet Kırgız, sekiz yıllıdır görüştüğü kız arkadaşına, halı saha maçı sırasında sakatlık mizanseni ile sürpriz evlilik teklifiyle hem ilgi hem de dikkat çekti.

Uzun yıllardır futbol oynayan ve daha sonra uzman erbaş olarak görev yapan Mehmet Kırgız, iznini geçirdiği İskenderun’da arkadaşları ile bir Belediye Spor Kompleksinde halı saha maçı ayarladılar. Maçın başlamasıyla birlikte tribünde sürprizin baş aktristi Duygu Ateş de ilgi ve heyecanla her şeyden habersiz maçı izlemeye başladı.

İkili mücadelede yere yığılan Mehmet Kırgız, yattığı yerde ‘Ayağım kırıldı’ diye bağırmaya başlayınca, mizansen gereği arkadaşları da 112 Acil Sağlık ambulansı çağrılması için birbirine bağrışmaya başladı.

Bu sırada tribünden heyecanla sahaya giren kız arkadaşı Duygu Ateş de, ayağını tutan Mehmet Kırgız’ın yanına geldi, şaşkınlık içerisinde acısını dindirmeye çalıştı. Ancak bu anlarda ne yapacağını şaşıran genç kıza sürpriz gecikmedi. Gerisinden ellerinde ateş meşaleleri ve konfetiyle gelen arkadaşlarını görünce Duygu Ateş’in şaşkınlığı daha da arttı.

Yerde yatan Mehmet ayağa kalktı, Duygu’ya sarıldı ve evlilik teklifini yaptı. Sürpriz karşısında şaşkınlığını atlatamayan Duygu Ateş, bir süre dondu kaldı. Arkadaşlarının ‘Duygu yenge evet desene’ sloganlarının arından, ‘En büyük mutluluklar beklemediğin anda gelir. Benimle evlenir misin’ pankartının önünde yüzüğü parmağına takan Murat ile Duygu birbirlerine doyasıya sarıldılar.

Deniz Kaplumbağaları Doğal Ortamlarına Bırakıldı
Evlilik teklifini kabul eden Duygu Ateş, “Korktum ve çok şaşırdım. Çok mutluyum” dedi.

Uzman Erbaş Mehmet Kırgız, uzun yıllardır birlikte olduğu kız arkadaşıyla evlenmeyi istediğini belirterek “Ona çok güzel bir evlilik teklifi yapmak istedim. Arkadaşlarımla birlikte böyle bir sürpriz yapmayı uygun bulduk. Herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Evlilik teklifinin ardından Mehmet ile Duygu baklava tepsisini ellerine alarak sporcu arkadaşlarına ikramda bulundular.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER