Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haber“Halk İle Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı” Bu Kez Gültepe’de Yapıldı

“Halk İle Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı” Bu Kez Gültepe’de Yapıldı

Bu kez Gültepe Mahallesi‘nde 23 Nisan Ortaokulu ev sahipliğinde gerçekleşen “Halk İle Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısıİskenderun Kaymakamı İskender Yönden‘in başkanlığında düzenlendi.

“Halk İle Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı” Bu Kez Gültepe’de Yapıldı

Toplantıya, İskenderun Belediyesi’nin Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Hatay Büyükşehir Belediyesi 2’nci Bölge Zabıta Müdürü Mehmet Kaplan, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şb.Müdürü Ahmet Yanmaz, Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Ferit Ali Gündel, İskenderun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım ile civardaki okulların idarecileri,okul aile birliği üyelerimiz ve mahalle muhtarları katıldı.

Gültepe’de “Halk İle Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı”

23 Nisan Ortaokulu ev sahipliğinde gerçekleşen “Halk İle Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı” kapsamında Kaymakam İskender Yönden, öncelikle okulun binasını gezdi ve genel haline yönelik inceleme yaptı. İnceleme sonrasında Kaymakam Yönden okulların idarecileri, okul aile birliği üyeleri ve muhtarlar ile bir araya geldi ve detaylı bir istişare yaptı.

23 Nisan Ortaokulu Müdürü Ramazan Turhan, ilk olarak genel durum bilgilendirmesi yaptı. Toplantıda, civarda bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarının idarecileri tarafından da bilgi aktarımı yapıldı. Halk İle Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı” kapsamında  okulların fiziki yapısı,güvenliği,temizlik ve hijyen koşulları başta olmak üzere,ısınma ve soğutma sistemi, araç ve gereçlerinin yeterliliği, öğrenci servisi işleyişi, sosyal ve kültürel etkinlikler, öğretmen, öğrenci ve veliler arası iletişim v. b. konularda detaylı istişarede bulunuldu.

“Halk İle Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı” Bu Kez Gültepe’de Yapıldı

İçişleri Bakanlığı ve Hatay Valiliği talimatları doğrultusunda uygulanmakta olan “Halk ile Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı”nın ilçede düzenli olarak icra edildiği, devlet okulların genel durumu ve eğitim hizmetlerinin işleyişi hakkında çözüm odaklı istişare yapıldığı kaydedildi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER