Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“Halka hizmet için çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız”

“Halka hizmet için çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız”


Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili adayı İsmet Tokdemir düsturlarının Hatay için çalışmak olduğunun altını çizerek “Halka hizmet için çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız” dedi.

24 Haziranda yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği erken seçimlerine 24 saat esasına göre bir çalışma içerisine girerek hazırlandıklarını belirten Milletvekili adayı İsmet Tokdemir “Ülkemizin içinde bulunduğu bu kritik süreçte, cenabı Allah’ın takdiriyle parlamentoda Hatay’ımızın sesi, ardından iktidar olarak Hatay’ımıza getireceğimiz hizmetin gayreti içerisinde olacağız. Sabahın 08.00’i, gecenin 02.00’sine kadar durmadan dinlenmeden bu mücadelenin içerisinde azim ve gayretle bir çaba sarf etmek içerisindeyiz. İnşallah nasip olur, Hatay’ımızın, ovamızın sesi oluruz” diye konuştu.

CHP’li Milletvekili adayı Tokdemir Hatay’a hizmet etme aşkıyla, tarımda, sanayide, eğitimde büyük bir gayretin, çabasıyla azmi ile bu mücadelede neticesinin de hayırlı olması temennisiyle çökmüş olan eğitim sistemini tekrar ayağa kaldırma gayreti içerisinde olacaklarını vurguladı.

Durmadan dinlenmeden Hatay’ın 15 ilçesine yetişme gayreti içerisinde olduklarının altını çizen Vekil adayı Tokdemir “Geçmişti siyaset yapan Nurettin Tokdemir’in kardeşi olmanın avantajlarını sahada görüyorum. Herkes onun yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, minnetini, şükranını teşekkürlerini sunuyor. Çalışan insan unutulmuyor, biz de onu örnek alarak çok çalışacağız, çok çalışacağız, çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER