Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“HALKLA BULUŞMA TOPLANTISI”SAYLAK’TA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

“HALKLA BULUŞMA TOPLANTISI”SAYLAK’TA GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un ilçe genelinde başlattığı Halkla Buluşma toplantıları devam ediyor.
Kırıkhan Kaymakamı MustafaErkayıran, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, CHP İlçe Başkanı İsmail Savaşır, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Alkır,Saylak Mahalle Muhtarı Haydar Önk, HBŞ.Fen İşleri Temsilcisi ve Toroslar Edaş Temsilcisi ile birlikte Saylak mahalle halkının da katılımıyla Saylak mahallesi Ortaokulunda halkla buluşma toplantısı gerçekleştirildi.
Yapılan toplantıda güvenlik, eğitim, çevre, sağlık ve mahallenin sorunları görüşülürken vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikayetleri ele alınarak çözümlenmesi konusunda kararlar alındı.
Kaymakam Erkayıran konuya ilişkin yaptığı açıklamada;İlçeye bağlı tüm mahallelerde bu yönde toplantıların düzenleneceğini vehalkın yanına giderek sorunlarını dinlemeye devam edeceklerini vurguladı.
Kaymakam Mustafa Erkayıran ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un, muhtarlar ve ilçe idari amirleriyle birlikte halkın yanına kadar giderek sorunlarını dinlemesi, vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken mahalle halkı da kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı Kaymakam Erkayıran ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorlar.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER