Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiHaluk Levent, "Sınırdaki Suriyeli Çocuklara Yardım" Tepkisi Artınca Paylaşımı Sildi

Haluk Levent, “Sınırdaki Suriyeli Çocuklara Yardım” Tepkisi Artınca Paylaşımı Sildi

Ünlü şarkıcı ve AHBAP Platformu kurucusu Haluk Levent, sınır kapılarında bekleyen mülteci çocuklar için yardım çağrısı yapmış ve “Biz küçük çocuklara su götürdük, bunu yapmazsam insan olamayacağımı düşünüyorum, biz böyleyiz” ifadesinde bulunmuştu.

Haluk Levent, “Sınırdaki Suriyeli Çocuklara Yardım” Tepkisi Artınca Paylaşımı Sildi

Tepkilerin artması üzerine Haluk Levent, o paylaşımları sildi.

Haluk Levent: “Tüm Ahbap’lar Sınıra! Bolca Su!”

Haluk Levent Twitter hesabından sınırda bekleyen mülteci çocuklar için “Edirne! Keşan! Çanakkale! İzmir Dikili! Tüm Ahbap’lar sınıra! Çocuklar var! Oralarda sıkışanlar var! Çocuk bezi, çocuk maması, bolca su! Haydi canlarım!” paylaşımında bulunmuştu.

Çocuklara Su Götürüyorlar Diye AHBAP’lara Sitem Etmeyin

Tepkiler gelince Haluk Levent “Twitin altı a-politik soslu Türkiye gerçeği. ‘Çocuksa çocuk ölürse ölsün bize ne?’ diyenler, gücü güçsüze yetenlerdir. Öteden beri Suriyeliler konusunda yazdıklarım ortada. O ayrı bu ayrı. Ama çocuklara su götürüyorlar diye Ahbap’lara sitem etmeyin lütfen bağışlayın bizi” dedi.

Haluk Levent, “Sınırdaki Suriyeli Çocuklara Yardım” Tepkisi Artınca Paylaşımı Sildi

Söylemlerinin kişisel politik söylemlere benzediği gerekçesiyle paylaşımını silmek durumunda olduğunu söyleyen Levent, “Bebeklerin ırkı milliyeti olmaz. ‘O zaman bu kadar çocuk yapmasalardı’ diyenler var. Arkadaşlar çocuk doğmuş artık ve ortada. Onlara niye ceza verelim?” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER