Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHAMOK Hatay Milletvekili ve TİP Genel Başkan yardımcısı Barı Atay a  yapılan...

HAMOK Hatay Milletvekili ve TİP Genel Başkan yardımcısı Barı Atay a  yapılan saldırıyı kınadı

 

Hatay’daki meslek odalarının çatı kuruluşu olan, Hatay Akademik Meslek Oraları Koordinasyon Kurulu (HAMOK) adına yayınlanan mesajda, önceki gün İstanbul’da gece çıkışı, mekan kapısı önünde saldırıya uğrayan Hatay Milletvekili Barış Atay’a yönelik saldırıyı kınadı.


HAMOK mesajı şöyle:
“Hatay Milletvekilimiz ve TİP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Barış Atay’a yapılan bu iğrenç saldırıyı üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Dünya görüşü ve siyasi partisi ne olursa olsun, halkın iradesiyle seçilmiş bir Milletvekiline yapılan bu insanlık dışı saldırıyı, demokrasiye ve halka yapılmış olarak görüyoruz. Bu olay öncesi atanmış bir Bakanın, seçilmiş bir Parlamenteri hedef göstermesini asla kabul etmiyor ve hafızamızın çok önemli bir yerine not düşüyoruz.
. Zavallılar tarafından yapılan ve yönlendirilen bu çirkin saldırıyı nefretle kınıyor, faillerini en kısa zamanda bulunması ve cezalandırılmasını temenni ediyor, Milletvekilimize, ailesine, sevenlerine, TİP’e ve bütün demokrasi güçlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER