Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHangi Otobüs Firmaları 4 Haziran'da İşbaşı Yapacak?

Hangi Otobüs Firmaları 4 Haziran’da İşbaşı Yapacak?

Türkiye’nin 4 büyük otobüs firması seferlere başlayacakları tarihi açıkladı. Koronavirüs nedeni ile bir süreliğine ara veren otobüs firmaları 4 Haziran’da  seferlerine başlayacaklarını bildirdi, sefer yapmak isteyenlerin, yapması gerekenlerde haberimizde belirttik.

Hangi otobüs firmaları 4 Haziran’da işbaşı yapacak?

Corona virüs tedbirleri kapsamında durdurulan hava, demir ve kara yolunda toplu ulaşım kademeli olarak yeniden start alıyor. Firmalar, normalleşme kapsamında teker teker açılış tarihlerini açıklamaya başladı.

Tüm bu gelişmelerin yanında Türkiye’nin 4 büyük otobüs firması seferlere başlayacağı tarihi ‘mola bitti’ şeklinde duyurdu.Firmalardan yapılan açıklamalara göre Türkiye’nin 4 büyük otobüs firması 4 Haziran’da seferlerine başlayacak. Pamukkale,Ulusoy, Metro ve Kamilkoç’tan yapılan açıklamada, “4 Haziran’da yola çıkıyoruz”  ifadeleri kullanıldı.

HES kodu ile gerçekleşecek

Öte yandan bilet satış işlemleri yolcuların Kovid-19 ile ilgili durumlarını tetkik etmek amacıyla Sağlık Bakanlığı bilişim sistemleri veri tabanı üzerinden Hayat Eve Sığar (HES) koduyla gerçekleştirilecek.

Giriş çıkış yasağı olan iller için ise “seyahat izin belgesi” alınması da gerekiyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER