Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHANIMLARA SPOR HİZMETİNDE 3. ETAP KURSLAR BAŞLIYOR

HANIMLARA SPOR HİZMETİNDE 3. ETAP KURSLAR BAŞLIYOR

Antakya Belediyesi’nin sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği hanımlara yönelik ücretsiz spor kursları hizmeti 3. etap ile devam ediyor.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, Sosyal Belediyecilik hizmetleri kapsamında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yürütülen hanımlara yönelik ücretsiz spor kurslarında 3. etap çalışmaları başladığı belirtildi.

Açıklamada, 10 spor salonunda, step, aerobik, fitness ve plates dallarında 1000 hanıma sportif branşlarda kurs verildiği ifade edilirken, teknik belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ile de vatandaşlara en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olunduğu belirtildi.

Açıklamanın devamında, kayıtların devam ettiği ve 1 Ağustos Cumartesi günü başlayacak olan yeni dönem kurslar ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşların Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne (Palladium AVM yanı-eski Ak Parti İlçe binası) yada 0326 213 16 15 numaralı telefona başvurabilecekleri belirtildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER