Perşembe, Nisan 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaEğitimHarita Mühendisleri Hatay’da Buluştu

Harita Mühendisleri Hatay’da Buluştu

Yaşanabilir kentlerin oluşturulmasında “harita ve kadastro mühendislerinin görevleri” Konulu Panel, Antakya’da gerçekleştirildi.
Etkinliğe, Harita Mühendisleri Adana Şubesi ve Hatay Temsilciliği ev sahipliği yaptı.
Panel’e; Harita Mühendisleri Odası Genel Başkanı Orhan Kasap, geçmiş dönem başkanlarından Hüseyin Ülkü, Adana Şube Başkanı Cem Küçükekmekçi, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Sarı, Defne Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Harita Mühendisi olan Ali Yorulmaz, Tapu Kadastro XII. Bölge Müdürü, Mimarlar Odası Hatay Şube Başkanı Mustafa Özçelik, resmi kurumlarda ve serbest çalışan değerli meslektaşlar ile meslek dalında eğitim gören öğrenciler katılım gösterdiler.
Cuma günü Antakya’da gerçekleşen Panelde; Harita Mühendisliği mesleğinin, yaşa-nılabilir kentlerin oluşturulmasında üstlenmiş olduğu görevler, uygulamada yapılması ve dikkat edilmesi gerekenler, uygulamada çıkan aksaklıkların giderilmesi ile ilgili konularda, Panelistler Hüseyin Ülkü, Mühendis Ahmet İpekçi ve Mühendis Ahmet Yıldırım, bilgilerini ve deneyimlerini meslektaşlarıyla paylaştılar.
Bu arada organizyonun başarılı geçmesinde katkısı ve desteği olduğu belirtilen Oda Genel Merkezi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve katılım gösteren meslek mensupları ve diğer meslek gurubundakilere teşekkür edildi. Harita çeşitleri ürünlerini ev, ofis, işletme, okul ve dershanelerde satın almak için kullanabilirsiniz.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER