Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHasan Can Kaya'ya Komedyen Kaan Sekban'dan Destek

Hasan Can Kaya’ya Komedyen Kaan Sekban’dan Destek

Komedyen Kaan Sekban, Hasan Can Kaya’nın sunduğu Konuşanlar programının TBMM’de gündeme gelmesine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kaya’ya destek veren Sekban, “Koca Meclis işi, gücü, yoksulluğu, işsizliği bıraktı bir komedyen üstünden ahlak bekçiliğine soyundu” dedi.

YouTube yayınladığı Konuşanlar programıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve sonrasında Acun Ilıcalı’nın platformu Exxen’e transfer olan Hasan Can Kaya, programındaki tavırlarından dolayı gündem oldu. Sık sık argo kelimeler kullandığı için tepki çeken Hasan Can Kaya, Tbmm’de de gündem oldu.

“Program Çukur, Sunucusu Seviyesiz”

TBMM Genel Kurulunda konuşan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, “son zamanlarda Türk gençliğine zehir saçan bazı programların göze çarptığını” belirterek, “Bu programlardan biri de ‘Konuşanlar’ ismiyle yayınlanmaktadır. ‘Konuşanlar’ adlı program çukurdur, vasattır. Sunucusu Hasan Can Kaya seviyesizdir ve Türk toplumunun değerlerinin altına dinamit koyup patlatmaya çalışan anlayışın ekranlara tezahürüdür” dedi.

“Koca Meclis İşi Gücü Bıraktı Komedyenle Uğraşıyor”

Komedyen Kaan Sekban da Hasan Can Kaya’nın programının TBMM’de de gündeme gelmesine tepki gösterdi. Twitter’dan yaptığı paylaşımda, konuyu gündeme getirenlere sert bir şekilde tepki gösteren Kaan Sekban, “Koca Meclis işi, gücü, yoksulluğu, işsizliği bıraktı, bir komedyen üstünden ahlak bekçiliğine soyundu” dedi.

Hatay haber
İskenderun haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER