Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHASİAD Antakyalılardan oluşuyor algını yok edeceğiz …

HASİAD Antakyalılardan oluşuyor algını yok edeceğiz …


HASİAD Başkanı Gökhan Alkan, basınla bir araya geldi, projelerini aktardı

Geçtiğimiz Ocak ayında gerçekleşen genel kurulu ardından yeni yönetimle birlikte Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği (HASİAD) başkanlığını devralan Gökhan Alkan, geçtiğimiz hafta sonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Dernek binasında düzenlenen toplantıda Başkan Alkan, yeni yönetimi tanıttı, planladıkları projeleri aktardı. Başkan Alkan, yeni yönetimle birlikte ilimiz adına güzel şeylere imza atmak istediklerini vurguladı.

HASİAD’ın sadece Antakyalılardan oluştuğu algısının varlığından söz eden Başkan Alkan, “Bu algıyı giderebilmek için çalışmalar içinde olacağız, Erzin’deki, Dörtyol’daki sanayiciyi de bünyemize taşımayı, Hatay’ın tamamını kapsamayı hedefliyoruz” dedi.
Başkanlığını hemşerimiz Erol Bilecik’in yaptığı TÜSİAD’ın yönetim kurulu toplantısını ilimizde yapması yönünde taleplerini ilettiklerini söyleyen Başkan Alkan, ilimiz adına önem arz eden bu taleplerine yönelik olumlu bir dönüş olacağına inandıklarını bildirdi.
Önümüzdeki Kasım ayında Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu’nun (TÜRKONFED) toplantısını ilimizde yapacağını, toplantıda iki bakanında hazır bulunacağını söyleyen Başkan Alkan, bu organizasyonun Hatay’ın güçlü görüntüsünü pekiştireceğini vurguladı.

Haklı olduğumuz Afrin operasyonunu sonuna kadar destekliyoruz …

7 yıldır savaşın gölgesinde olduğumuzu, bu durumun Hatay’ın her alanında hissedildiğini söyleyen Başkan Alkan, “Bizler bu algıyı giderebilmek için çalışmalar yapacağız. Bu süreç Türkiye’yi AFRİN operasyonuna taşıdı, haklı olduğunuz AFRİN operasyonunu sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER