Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHASİAD Başkanı A. Gökhan Alkan Hatayspor’u tebrik etti.

HASİAD Başkanı A. Gökhan Alkan Hatayspor’u tebrik etti.

Hatay Sanayici ve İş insanları Derneği (HASİAD) Başkanı A. Gökhan Alkan, 53 yıllık özlemi sona erdirerek Süper Lig’e ‘Merhaba’ diyen Hatayspor’u tebrik ettiğini söyledi
Başkan Alkan yaptığı açıklamada, Son yıllarda komşumuz Suriye’de yaşanan sıkıntılar şehrimizi ekonomik, ticari ve kültürel birçok yönden maalesef olumsuz etkilemiştir. Şehrimizin yöneticilerinin yaklaşık 8 yıldır devam eden savaşın bu olumsuz yansımalarını tersine çevirmek için attığı adımları iş dünyasının Hatay’daki temsilcileri olarak her zaman değerli bulduk ve destekledik” dedi.

HASİAD Başkanı A. Gökhan Alkan Hatayspor’u tebrik etti.

Ekonomik tablonun iyileştirilmesi kadar vatandaşlarımızın moral ve motivasyonlarının yüksek tutulmasını önemseyen ve bu yönde kararlı adımlar atan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın çabalarının karşılık bulduğuna birçok kez hep birlikte tanıklık ettiklerini ifade eden Alkan, “Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen karamsarlıktan uzak tavrıyla sporun birleştirici çatısı altında şehri bir araya getiren Lütfü Savaş, yaşanan başarıların baş mimarı olarak öne çıkmıştır.

Sadece 4 yıl önce 3. Lig’e düşme tehlikesi ile karşı karşıya olan şehrin güzide kulübü Hatayspor’un elinden tutarak önce 2. Lig’e tutunmasını sağlayan ve arkasından 1. Lig’e taşıyan Lütfü Savaş, Hatayspor’umuza tarihindeki ilk başarısını elde ederek hepimize büyük mutluluk yaşatmıştır.

2019-2020 sezonunu şampiyon tamamlayarak tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Hatayspor’umuzun bu başarısında pay sahibi olan futbolcularımıza, yöneticilerimize, teknik ve idari sorumlularımıza ve cefakâr taraftarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Hatayspor’un elde ettiği başarıda büyük pay sahibi olan Lütfü Savaş’ın sportif başarılardaki devamlılığı Hatay Büyükşehir Belediyespor’un kazandığı kupalar ile taçlandırılmıştır. Kadın basketbol takımının 2016 ve 2018 yıllarında kazandığı Cumhurbaşkanlığı Kupası, satranç takımının süper lig şampiyonlukları, su topu, işitme engelliler futbol ve hentbol takımlarının başarıları bunların en somut örneğidir” dedi.

“Başarılarımızı daha yukarı çıkarmalıyız”

Alkan, “Şehrimizin bu ve bunun gibi kalıcı başarılarla daha çok anılması için bir arada olmalı ve ayrışmadan güçlü kalmalıyız. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş’ın birleştirici ve bütünleştirici yaklaşımı hepimize örnek olmalı ve başarı çıtamızı daha da yukarı taşımalıyız. 53 yıllık özlemi sona erdirerek Süper Lig’e ‘Merhaba’ diyen Hatayspor ‘umuzu bir kez daha tebrik ediyor, Süper Lig yolculuğunda başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER