Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaEkonomiHASİAD Yirmi Dördüncü Yılını Kutladı

HASİAD Yirmi Dördüncü Yılını Kutladı

60 üyesine plaket

hasiad 24.kuruluş yıldönümünü kutlayan HASİAD gala gecesinde geçmiş yıllarda dernek bünyesine katılan ve fakat çeşitli sebeplerle plaketlerini alamayan 60 üyesine plaket takdim etti.
Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği 24. Kuruluş yıldönümünü kutladı. The Muzeum Otel’de gerçekleşen muhteşem gecede iş ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi hazır bulundu. Geçmiş yıllarda dernek bünyesine katılan ve fakat çeşitli sebeplerle plaketlerini alamayan 60 üyesine plaket takdimi yapılan 24.yıl kutlama gecesinde konuşan HASİAD Başkanı Gökhan Alkan, muhteşem geceye katılım gösteren Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve İsmet Tokdemir, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Hatay MKÜ Rektörü Hasan Kaya, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, AK Parti geçmiş dönem Hatay milletvekili Fevzi Şanverdi, CHP geçmiş dönem İstanbul milletvekili Dursun Çiçek, kurum müdürleri ve dernek üyeleri ile eşlerine teşekkür etti.
ALKAN: HATAY HAK ETTİĞİ YERE YAVAŞ YAVAŞ GELİYOR
Hatay’ın tarihsel önemiyle konuşmalarına devam eden Başkan Alkan, “Hatay her ne kadar günümüzde Türkiye’nin büyük şehirlerinin gölgesinde kalmış gibi görünse de tarih bizlere binlerce yıldır ekonomiye, ticarete, tarıma ve nihayetinde medeniyetlere bir şehirde yaşadığımızı göstermektedir. Yangınlara, depremlere, sayısız doğal afetlere ve hatta savaşlara sahne olmasına rağmen Hatay her seferinde bu özelliklerini korumayı başararak ayağa kalkmıştır. Medeniyetler kentimizin gastronomi turizminde yakalamış olduğu ivme, büyükşehir belediyemiz, basın ve sosyal medya etkisiyle hak ettiği yere yavaş yavaş geliyor” dedi.
HATAYSPOR’UN BAŞARISINA ÖVGÜ
Hatayspor’un yakaladığı başarıdan da bahseden Alkan, “Hatayspor’umuzun iki yıldır kazandığı büyük başarılar ve bu başarıda emeği geçen başta sayın valimiz ve büyükşehir belediye başkanımız olmak üzere sahada emek veren tüm ekibe de şükranlarımı sunmak isterim. Yeni sezonda da geçen seneden yarım kalan hedeflerin tamamlanmasını da temenni ediyorum” dedi.
Başkan Alkan, Hatay’ın spordan kültür sanata, gastronomiden inanç turizmine kadar her alanda en iyi yerlere gelmesi için HASİAD ailesi olarak ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
PROTOKOLUN KONUŞMASI
24.yıl kuruluş yıldönümü gala gecesinde söz alan Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve İsmet Tokdemir, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Hatay MKÜ Rektörü Hasan Kaya, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, AK Parti geçmiş dönem Hatay milletvekili Fevzi Şanverdi, CHP geçmiş dönem İstanbul milletvekili Dursun Çiçek, HASİAD’a düzenlemiş oldukları geceden dolayı teşekkür ederek yıldönümü etkinliğine katılan misafirleri selamladılar.
60 ÜYEYE PLAKET
24.kuruluş yıldönümünü kutlayan HASİAD, gala gecesinde geçmiş yıllarda dernek bünyesine katılan ve fakat çeşitli sebeplerle plaketlerini alamayan 60 üyesine plaket takdim etti. Üyelere plaketlerini Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, AK Parti 26.dönem Hatay milletvekili Fevzi Şanverdi ve 25.26.dönem CHP İstanbul milletvekili Dursun Çiçek verdi.
24. Yıldönümü kutlama gala gecesi, plaket töreninin ardından son buldu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER