Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaHassaHassa hükumet konağının temelini atıldı

Hassa hükumet konağının temelini atıldı

Hassa hükumet konağının temelini düzenlenen törenle atıldı

Temel atma törenine Hatay Milletvekili üseyin Yayman Hassa Kaymakamı Osman Acar, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları, Muhtarlar, STK başkanları ve vatandaşlar da eşlik etti.

8 AYDA TESLİM EDİLECEK

Temel atma töreninde konuşan Milletvekili Yayman, bir hayali daha gerçeğe dönüştürdükleri için memnun olduğunu ve temeli atılan hükumet konağının 8 ayda tamamlanarak hizmete gireceğini belirterek şöyle konuştu:

“ Eski binamız depremde yıkıldı. Yıllardır söz verilmiş ama gerçekleşmemişti. Şimdi bunu gerçeğe dönüştürüyoruz. Seçim döneminde söz verdik. Çok şükür gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a daima bizlerin yanında yer aldığı için sonsuz teşekkür ederiz.”

ACAR: HASSA’YI YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Hassa Kaymakamı Osman Acar, projenin tüm safhalarında yoğun emek sarf eden Milletvekili Hüseyin Yayman’a teşekkür ederek,” 6 Şubat depreminin izleri siliniyor. Şimdi de vatandaşlarımıza daha kapsamlı hizmet verebileceğimiz hükumet konağımızın temelini atık. Projenin tüm safhalarında emeği olan herkese teşekkür ederim” dedi.

KARATAŞ: “HASSA’DA YAYMAN’IN İZİ VAR”

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş “Hassa’mızın güzelleşmesi için yaptığımız tüm projelerde sayın Milletvekilimizin tam destekleri bulunuyor. Hassa’da her taşta Milletvekilimizin izi var. Kendisine şükranlarımızı sunuyorum. Hükumet konağımız Hassa’mıza ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Komisyon Başkanı Yayman’ın projenin Hassa’ya hayırlı olması temennilerini iletmesinin ardından hükumet konağının temeli Hassa müftüsünün duaları eşliğinde atıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER