Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaHassaHassa Millet Parkı Başlıyor

Hassa Millet Parkı Başlıyor

Son yıllarda büyük bir değişim içerisine giren pekçok yatırımcının ilgi odağı haline gelen Hassa Millet Parkına kavuşuyor. Sulama projeleriyle adından söz ettiren Hassa’ya Hatay’ın en büyük millet bahçesi yapılıyor.

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman Hassa’nın gelişmesine yönelik çalışmalara bir yenisini daha kattı.

Yayman sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada “Hassa Tüneli açıldığında Hatay’ın en stratejik ilçelerinden biri olacak olan Hassa’da, millet bahçesi yörenin gelecek 50 yılına hitap edecek. Seçim döneminde söz verdiğimiz bir esere daha başlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Bakanımız Murat Kurum’a sonsuz teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

HATAY’IN EN BÜYÜK MİLLET BAHÇESİ 

Milletvekili Yayman Hassa’nın merkezi bir yerinde 77 dönüm arazi üzerine kurulacak Millet Parkı’nın onayını çıkartarak Belediye Başkanı Mehmet Karataş’la birlikte Hassa halkına müjdesini verdi..

BAŞKAN KARATAŞ’TAN YAYMAN’A TEŞEKKÜR

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş Ankara’dan döner dönmez ayağının tozu ile Millet Parkındaki son gelişmeleri Hassa’lılarla paylaştı.

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın Hassa’nın sorunlarıyla birebir ilgilenip çözüm ürettiğini belirten Mehmet Karataş “ Millet Parkımız Hassa’ya hayırlı ve uğurlu olsun. Bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Hassa’ya gelen her hizmette büyük katkısı olan Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’a, Millet Parkı konusunda da gayretlerinden dolayı Hassa halkı adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER