Cumartesi, Haziran 1, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHassa'da Millet Parkı Çalışmaları

Hassa’da Millet Parkı Çalışmaları

Hassa‘nın sorunlarını çözmek için bürokratlar ile Hassa’da bir araya gelen Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman‘ı, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ve Ak Parti Hassa İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz karşıladı.

Hassa’da Millet Parkı Çalışmaları

Hassa Belediyesine ait toplantı salonunda yapılan görüşmeye, Hassa Kaymakamı Yusuf Turan, Karayolları 53. Hatay Şube Müdürü ve ekibi ile Orman İşletme Hatay İşletme Müdürü Mehmet Karakaya, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Ak Parti Kırıkhan ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Ak Parti Hassa İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Kadın girişimciler ve Hassa proje sorumluları katıldı.

Hassa Ulaşımı Masaya Yatırıldı

Görüşmede, Hassa’nın ulaşım, orman ve ağaçlandırma konusundaki sorunlar konuşulurken, Hassa Belediyesi tarafından sürdürülen Yöresel Ürünler Pazarı konusundaki gelişmeler değerlendirildi. Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, çok kısa sürede projenin hayata geçeceğini bu pazarda yöresel ürünlerin satışa sunulacağını dile getirdi. Karataş ayrıca yöresel ürünlerden oluşan bir kahvaltı merkezinin de hizmete açılacağını belirtti.

Mehmet Karataş, Hassa’ya yakışır bir millet parkı için çalışma yaptıklarını da dile getirdi. Karataş, 79 bin m2’lik bir alana sahip olan eski tekel depolarının bulunduğu bölümü Millet Parkı olarak Hassa’nın hizmetine sunmak için çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman “ Hassa’nın gelişimi için hepimiz gece gündüz durmadan çalışıp hizmet üretmek zorundayız. Halkımızın refahı, huzuru ve toplumun gelişimi hepimizin gayretli çalışmasıyla mümkün olur. Tespit edilen konularda önerilen çözümleri bir an önce hayata geçirmek gerekir. Durmak yok çalışmaya devam” açıklamasında bulundu.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER