Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaTanıtım YazısıHasta Yatağı, Hasta Yatağı Kiralama

Hasta Yatağı, Hasta Yatağı Kiralama

Hasta yatakları günümüzde binlerce kişi tarafından fazlasıyla talep görmektedir. Özellikle de hastaneden herhangi bir sebepten dolayı tedavi olan kişilerin öncelikli ihtiyaçlarındandır. Genellikle hastanede tedavisi bitmesine rağmen bir süre kontrol altında tutulması gerekenler için gereklidir. Bu bağlamda da hasta yatağı kiralama oldukça ihtiyaç duyulmaktadır. En başarılı ve nitelikli hasta yatağı kiralama hizmetleri için Radikal Medikal firmasından hizmet alabilirsiniz. Böylelikle profesyonel bir hizmet alarak tedavi sürecinizi sorunsuz şekilde atlatabilirsiniz.

Uzun süreli hasta yatağı kiralama işlemleri için firmanın web adresinden çalışanlarla iletişim kurabilirsiniz. Tüm hasta yatağı ve karyolası hakkında bilgi alabilir, kiralama hizmetlerinden faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Radikal Medikal Hasta Yatağı Kiralama Hizmetleri

Firma kurulduğu ilk günden itibaren bulunduğu alanda prestij sahibi bir şirket olarak çalışmaktadır. En iyi hasta yatağı kiralama hizmetlerini sunarak müşteri memnuniyetini sağlamaktadır. Özellikle de bu alanda ihtiyaç duyulan niteliklerdeki yataklarıyla, yoğun ilgi görmektedir. Hemen Radikal Medikal online web adresine erişim sağlayarak ürünler hakkında bilgi alabilirsiniz. Sonrasında ise adresinize istediğiniz hasta yatağı için kiralama hizmetini oluşturabilirsiniz. Bu süreçte hasta yataklarının tüm tedbirleri ve kontrolleri sağlanmaktadır.

Çeşitli motor özelliklerine sahip birçok farklı hasta yatağı bulunmaktadır. Her tedavi süreci farklı bir işleyişe sahip olduğundan mutlaka niteliklerine dikkat edilmesi gerekmektedir. Bu kapsamda da öncesinde firma bünyesinde bulunan karyola ve yatak modellerini incelemelisiniz. Böylelikle ürünlerin genel özellikleri konusunda da fikir sahibi olabilirsiniz.

Hasta Yatağı ve Karyolası Modelleri

Firmanın satışını üstlendiği birçok farklı hasta yatağı web adresinde yer almaktadır. Bunun için radikalmedikal.com adresini ziyaret etmeniz yeterlidir. Dilerseniz tüm hasta yatağı modellerinin özelliklerini de inceleyebilirsiniz. Hastanın en iyi şekilde tedavisinin sürdürülebilmesi için gerekli tedbirlerin alınmasını sağlayabilirsiniz. İsteğe bağlı olarak hasta yataklarında bireyselleştirme de yapılmaktadır.
Aşağıda sizlere maddeler halinde firmanın bünyesinde yer alan hasta yatağı modellerinden bazılarını sıraladık. Belirttiğimiz ürünleri daha yakından görüntüleyebilmeniz için web adresine erişim sağlayabilirsiniz.

      • RM – 300/K iki motorlu hasta yatağı

      • RM – 600/K dört motorlu hasta yatağı

      • RM – 450/K üç motorlu hasta yatağı

Belirttiklerimiz dışında da elektrikli ve ahşap şekillerde de hasta yatağı ve karyolası bulunmaktadır.

Hasta Yataklarının Genel Özellikleri

Genel anlamda tüm hasta yataklarının genel özellikleri birbirine benzerlik göstermektedir. Kiralamak istediğiniz hasta yatağının özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyebilmek için ürünlere göz atmanız yeterlidir. Aşağıda sizlere hasta yataklarının genel özelliklerini maddeler halinde sıraladık. Oldukça uygun fiyatlandırmalar üzerinden istediğiniz hasta yatağını kiralayabilirsiniz.

      • Kumanda ile karyolanın baş ve ayak platformu otomatik hareket eder

      • Şiltenin nemlenmesi karyoladaki deliklerle önlenir

      • Elektrikler kesildiğinde 9 voltluk pil desteği devreye girer

      • Hastanızı doksan derece oturur pozisyona getirebilir, dilerseniz ayak kısmını kaldırabilirsiniz

      • Elektrostatik fırın boya ile sistemi ile boyanan karyola iskeleti sağlık açısından olumlu etki oluşturur

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER