Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaArsuzHastane Ekim Ayında Hizmete Girecek

Hastane Ekim Ayında Hizmete Girecek

Doğu Akdeniz’in eğlence ve sayfiye merkezi Hatay’ın Arsuz ilçesi Kaymakamı H. Hasan Gökpınar uzun yıllardır özlemle beklenen ve yapımı devam eden Devlet Hastanesi’nin Ekim ayında hizmete gireceğini açıkladı.

Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte Karahüseyinli Mahalle muhtarı Namık Ordulu’nun konuğu olan Kaymakam H. Hasan Gökpınar Arsuzlulara Hastane ile ilgili müjdesini vererek “Malumunuz Hastanemiz yapıldı, bitmek üzere, muhtemelen Ekim ayı gibi biz orayı hizmete sokacağız.” dedi.

En yakın sağlık kuruluşu İskenderun’da bulunan Arsuz uzun yıllardır eksikliği çektiği Devlet Hastanesine kavuşmada gün saydığını hatırlatan  Kaymakam Gökpınar “Aslında bir aya kadar Eylül ayı itibariyle teslim edecek müteahhit ama bir kanalizasyon problemi var bağlantı sıkıntısı, onu da Büyükşehir HATSU Genel Müdürlüğü ilgileniyor. Bir de o bölgeyi hatırlarsanız, parke taşlı, orada yine yol açım sorunu var. Onunla da büyükşehrimiz ilgileniyor, onu da yapacaklar. O noktada biz 15 Ekim gibi Hastanemizi hizmete alacağız.” şeklinde konuştu.

Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar, Arsuz Devlet Hastanesinin 50 yataklı olarak projelendirilmesine rağmen, ilavelerle 75 yatak kapasitesine çıktığını belirterek “Ben gezdim iki hafta oldu, inanın özel hastane konforunda ve kalitesinde çok güzel oldu. emeği geçen başta politikacılarımız ve sağlık bakımlığı bürokratları olmak üzere herkese teşekkürü bir borç biliyorum.” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER