Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay"Hatay `a AK Belediyeciliği Getireceğiz"

“Hatay `a AK Belediyeciliği Getireceğiz”

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, İskenderun Cumhur İttifakı seçim koordinasyon merkezi açılışında yaptığı konuşmada Hatay’ı AK belediyecilik hizmetleriyle buluşturacaklarını kaydetti.

İSKENDERUN’DA SORUNLARI ORTADAN KALDIRACAĞIZ

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez ile birlikte partilileri selamlayan Öntürk, İskenderun’da her lodosta denizin taştığını, tüm bu sorunlara rağmen hiçbir HBB personelini sahada göremediklerini söyledi. Güçlü bir Hatay Büyükşehir Belediyesi için yerel yönetim ile merkezi yönetimi tek çatı altında buluşturmak gerektiğini ifade eden Öntürk; “Kentimizde deprem felaketinin izleri hızlıca siliniyor. Devletimiz 15 ilçeyi adeta sıfırdan inşa ediyor. Hatay’ımızın hızlıca ayağa kalkması için bizler de 31 Mart’ta inşallah göreve geldiğimizde vatandaşlarımızın kalkınmasını sağlayacağız. İskenderun’umuzu mağdur eden sorunları ortadan kaldıracağız. 15 ilçeyi hizmetlerle buluşturarak güçlü İskenderun’u, Antakya’yı, Hassa’yı, Belen’i güçlü Hatay’ı hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.
SKM açılışında farklı partilerden AK Parti’ye geçen Emre Günay, Abidin Güney, Bestami Kılıç’a parti rozetleri AK Parti İl Başkanı Mustafa Erdoğan, HBB Başkan Adayı Mehmet Öntürk ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez tarafından takıldı.

Öntürk, 31 Mart yerel seçimlerinde İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez’e, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde de kendisine İskenderun’dan tam destek istedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER