Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHatay Bahçeşehir Koleji’nde Deniz Örak Rüzgarı Esti

Hatay Bahçeşehir Koleji’nde Deniz Örak Rüzgarı Esti

Hatay Bahçeşehir Kolejinde Antakya Kışlasaray Lions Kulübü‘nün eğitime katkı amacıyla düzenlemiş olduğu “Deniz Örak Piyano Resitali” yapıldı.

Hatay Bahçeşehir Koleji’nde Deniz Örak Rüzgarı Esti

“Deniz Örak Piyano Resitali” Geliriyle Atatürk Ortaokulu’nun Görme Engelliler Sınıfına Yardım Desteği

Antakya Kışlasaray Lions Kulübü Başkanı Ritta Gazel, sanatçı sahneye çıkmadan önce kısa bir konuşma yaptı. Gazel, “Kulüp olarak zaman zaman yaptığımız etkinliklerden elde ettiğimiz gelirlerle okullara kırtasiye desteği ve ihtiyacı olan öğrencilere eğitim bursu vermekteyiz. Bu akşam Sanatçımız Deniz Örak bu amaçla bir resital verecek. Elde edilen gelirle Atatürk Ortaokulu görme engelliler sınıfına malzeme desteği vereceğiz. Başta Sanatçımız Deniz Örak, annesi Sayın Nursel Örak ve babası Sayın Ahmet Örak olmak üzere, bu organizasyonun gerçekleşmesinde büyük payı olan Piyano Eğitmeni Sayın Natali Soğuksu’ya, sanatçılarımız Sayın Volkan Kaplan ve Sayın Burak Dayı’ya ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.” ifadesinde bulundu.

Deniz Örak’a ve Ailesine Helen Keller Özel Ödülü

Geceye, 118. U Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni İlknur Türkkan ve Helen Keller Kürsüsü Başkanı Sernur Sayar ve 6. Kesim Başkanı Şölen Mıstıkoğlu’nun da katıldı. Gecede, Deniz Örak’a görme engelliler için tasarlanmış olan bir saat ile birlikte hem ailesine hem de Deniz Örak a ayrı ayrı olmak üzere Helen Keller Özel Ödülü takdim edildi.

Hatay Bahçeşehir Koleji’nde Deniz Örak Rüzgarı Esti

Deniz Örak’a bazı parçalarda Natali Sovuksu piyanoda, Volkan Kaplan kemanıyla, Burak Dayı ise flütüyle eşlik etti. Sanatçı Örak, Bach, Brahms, Fazıl Say, Pachalbel gibi sanatçıların birbirinden güzel eserlerinin yanı sıra Türk Marşı, Çökertme Türküsü ve Eski Dostlar gibi eserleri sundu. Müzikseverlere muhteşem bir gece yaşatan sanatçı ayakta alkışlandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER