Salı, Mayıs 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHatay Barosu, Fenerle “Avukatlar Adalet Arıyor” Yürüyüşüne Katılacak

Hatay Barosu, Fenerle “Avukatlar Adalet Arıyor” Yürüyüşüne Katılacak

Hatay Barosu Başkanı Av. Ekrem Dönmez, hafta başında Ankara‘ya yargının bağımsızlığı için gerçekleştirilecek bir yürüyüşe katılmak için gideceklerini duyurdu. “Avukatlar adalet arıyor” başlıklı mesaj yayımlayan Başkan Dönmez, cübbeleri ve fenerleriyle adalet yürüyüşü yapacaklarını bildirdi.

Hatay Barosu’ndan “Osman Kavala’nın Gözaltı Kararına” Tepki

Hatay Barosu’ndan Cübbelerle, Fenerlerle “Adalet” Yürüyüşü

Hatay Barosu Başkanı Av. Ekrem Dönmez, “2 Mart 2020 Pazartesi saat 13:00’te, Ankara Sıhhiye Adliyesi’nden Yargıtay’a ‘Yargı bağımsızlığını, hukuk devletini, adil yargılama hakkını aramak ve yürütmenin yargıya müdahalesini kınamak’ için, cübbelerimizle ve ellerimizde fenerlerle yürüyoruz.” dedi.

Yürüyüşe Katılmak İsteyenler Kılbey’e Bildirecek

Hatay Barosu tarafından üye Avukatlara hitaben ‘Yargı bağımsızlığını, hukuk devletini, adil yargılamayı aramak ve yürütmenin yargıya müdahalesini kınamak’ için yapılan duyuruda “2 Mart 2020 Pazartesi günü saat 13.00’te, Ankara (Sıhhıye) Adliyesi’nden Yargıtay’a, cübbelerimizle ve ellerimizde fenerlerle yürüme kararı alınmıştır. Katılmak isteyen meslektaşlarımızın, 27.02.2020 Perşembe günü (bugün) mesai bitimine kadar isimlerini, Baro personelimiz Gökhan Kılbey’e bildirmeleri rica olunur.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER