Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunHatay Basını İskenderun'da ağırladı

Hatay Basını İskenderun’da ağırladı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla 15 ilçede görev yapan basın mensuplarını İskenderun’da düzenlenen kahvaltı programına davet etti.


Başkan Tosyalı, “Sizleri burada ağırlamaktan memnuniyet duyorum. Hepinize hoş geldiniz.” diyerek katılımcılara teşekkür etti. Açılış programında, depremde kaybedilen vatandaşlar için 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi ve ardından İstiklal Marşı okundu.
Başkan Tosyalı, deprem süresince yürütülen çalışmaları paylaşarak şunları dile getirdi: “İskenderun olarak deprem anındaki sorumluluklarımızı yerine getirerek, vatandaşlarımıza en iyi şekilde destek olduk. Acılarımızı paylaşarak birlik ve beraberlik içinde güçlendik. Birlikte yaralarımızı daha çabuk saracağız ve daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacağız.” Bütün yaptıklarını ilçe belediye bütçesi ile yaptığını ifade eden Tosyalı, âdeta bütün bir ile hizmet ettiklerini belirtti.

Başkan Tosyalı” Hatay Büyükşehir Belediyesinin İktidar ile uyumlu olması gerektiğini söyledi. AKP’nin Hatay Büyükşehir Belediyesini kazanması durumunda iktidar ile birlikte 6 Şubat depreminin olumsuz etkilerinin daha kısa sürede ortadan kalkacağını savundu. Tosyalı, merak edilen HBB AKP adayının 15 Ocak tarihinde açıklanacağını ifade etti”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER