Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHatay Beşiktaşlılar Derneği'nden Fanatik Siyah-Beyazlı Lösemi Hastası Emir Kaan'a Ziyaret

Hatay Beşiktaşlılar Derneği’nden Fanatik Siyah-Beyazlı Lösemi Hastası Emir Kaan’a Ziyaret

Lösemi hastalığı ile savaşan Antakya Özbuğday Ortaokulu öğrencisi koyu siyah-beyazlı Emir Kaan’a Hatay Beşiktaşlılar Derneği yönetimi tarafından moral ziyareti gerçekleştirildi.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği

Duygu yüklşü anların yaşandığı ziyarete Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız ve Yönetim kurulu üyesi İhsan Albayrak katılırken Beşiktaşlılar derneği yöneticilerine bu anlamlı ziyarette Türk Kızılay’ı Hatay Başkanı Kudret Özbakış da katıldı.

Emir Kaan’a Orjinal Beşiktaş Forması Hediye Edildi

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, herkesin Emir Kaan için seferber olduğunu, Kurum, kuruluş, STK ve bütün takımların taraftarlarının başlattıkları kampanyalar ile kök hücre bağışı yapıldığını ifade ederek, kısa bir zaman zarfında Emir Kaan için uygun donörün bulunacağını ümit ettiğinin altını çizdi. Fanatik Beşiktaşlı Emir Kaan’ın bir an önce sağlığına kavuşması dileğinde bulunan ve Emir Kaan’ın sağlığı hakkında bilgi alan Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, arkasında adı yazılı orijinal Beşiktaş forması verdiği Emir Kaan’a büyük sevinç yaşattı.

Emir Kaan, çok sevdiği Beşiktaş’ın formasını aldığı için çok mutlu olduğunu söyleyerek, ziyaretlerinden dolayı şükranlarını sundu. Emir Kaan, kendisi için seferber olan herkese teşekkür etti.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER