Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaPayas"Hatay CHP ile Yeniden Yükselecek”

“Hatay CHP ile Yeniden Yükselecek”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Payas Belediye Başkanlığı seçimlerine dair güçlü bir iddia ortaya koydu.

 

Keskin, CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın büyük bir oy farkıyla başkanlık koltuğuna oturacağını ve Payas’ta da CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Yılmaz’ın rekor bir oy alacağını belirtti.

 

Seçmenin Güveni ve Beklentisi

 

Erdinç Keskin, seçim sürecinde seçmenlerle sürekli iç içe olduklarını ve Payas halkının CHP’ye olan inancının ve desteğinin net bir şekilde görüldüğünü ifade etti. Keskin, “Biz seçmenin içindeyiz ve Payas halkının CHP’ye olan güven ve beklentisini net bir şekilde görüyoruz. İki başkan bir olup, Hatay ve Payas’ta depremin yaralarını sarmaya devam edecekler,” dedi.

 

Birlik ve Beraberlik Mesajı

 

CHP Payas İlçe Başkanı, seçimlerin birlik ve beraberlik içinde geçmesini ve Payas’ın yeniden yükselişe geçmesini umut ettiklerini vurguladı. Keskin, “Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Mehmet Yılmaz’ın başkanlıklarında, Hatay ve Payas’ta yeni bir dönem başlayacak. Bizler, her iki başkanımızın ve partimizin yanındayız ve onlara inanıyoruz,” şeklinde konuştu.

 

Depremin Yaralarını Saracak Güçlü Yönetim

 

Hatay ve Payas’ın yaşadığı zorluklardan sonra Erdinç Keskin, CHP’nin yönetiminde bu yaraların sarılacağına ve şehrin yeniden inşasına odaklanacaklarına dikkat çekti. Keskin, “CHP olarak, depremin açtığı yaraları saracak, halkımızın yüzünü güldürecek ve Payas’ı yeniden ayağa kaldıracak projelerimizle hazırız. Vatandaşlarımızın desteğiyle, Hatay ve Payas’ımızı daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha müreffeh bir yer haline getireceğiz,” ifadelerini kullandı.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER