Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHatay CHP Milletvekili Mehmet Güzelmansur, TBMM kürsüsünden Hatayspor’un şampiyonluğunu konuştu.

Hatay CHP Milletvekili Mehmet Güzelmansur, TBMM kürsüsünden Hatayspor’un şampiyonluğunu konuştu.

TBMM’nin Salı günkü birleşiminde söz alan Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, 53 yıllık hasrete son vererek şampiyon olan ve Süper Lig’e yükselen Hatayspor’un, elde ettiği bu başarı ile kentte gurur kaynağı olduğunu, motivasyonu arttırdığını, savaşın gölgesindeki ilimiz Hatay’da birlik ve beraberliği, dayanışmayı arttırdığını söyledi.

Hatay CHP Milletvekili Mehmet Güzelmansur, TBMM kürsüsünden Hatayspor’un şampiyonluğunu konuştu.

TBMM Genel Kurulu’nda gündem dışı söz alan Milletvekili Mehmet Güzelmansur, sınır kapıları yıllardır kapalı olan, iç ve dış ticareti zayıflayan, işsizliği artan ilimiz Hatay’da, Bordo-Beyazlı ekibin elde ettiği şampiyonluğun ilerisi için çok önemli olacağının altını çizerken, Hatay halkının da aklı ve çalışkanlığı ile bu mutluluğu yaşamayı hak ettiğini, bu mutluluğu kent halkına yaşayan futbol takımı, sporcu, teknik heyet, yöneticiler ile takımın onursal başkanı Hatay BŞB Başkanı Lütfü Savaş’a teşekkür ettiğini söyledi.
Güzelmansur, TBMM’deki konuşmasından sonra sosyal medya hesabında da şu paylaşımı yaptı:


”Süper Lig’e yükselen, Hatayspor’umuzun şampiyonluğunu, TBMM Genel Kurulu’nda kutladım. Hatay’ın adını her alanda duyuran Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Sayın Lütfü Savaş ile birlikte Hatay’ımızın değerlerine sahip çıkacağız ve bu değerleri gelecek kuşaklara taşıyacağız.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER