Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHatay Diş Hekimleri Odası Uyardı!:” Lütfen HES kodunuzla birlikte tedaviye randevu alarak...

Hatay Diş Hekimleri Odası Uyardı!:” Lütfen HES kodunuzla birlikte tedaviye randevu alarak geliniz!”

Hatay Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu, hastalara HES kodları ile birlikte randevu almak suretiyle tedaviye gitmeleri çağrısında bulundu.

Hatay Dişhekimleri Odası Yönetim Kurulu yaptığı duyuruda hastaları şöyle seslendi:

Değerli Halkımız,

Covid 19 Pandemisi ülkemizde ve tüm Dünyada hızla ilerlemekte ve hayatlar almaktadır. Pandemi sürecinde siz değerli halkımızın Ağız ve Diş Sağlığı hizmetlerinin aksamaması için diş hekimlerimiz büyük bir özveriyle , Kamuda ve Özel Sağlık Kuruluşlarında (Muayenehanelerimizde)hizmet vermeye devam etmektedirler.

Özellikle covid19 hasta sayılarının arttığı bu dönemde, kliniklerimizde randevusuz hasta kabul edememekteyiz. Lütfen telefonda randevu alırken Hes kodunuzu hazır bulundurun. Sizin ve tüm halkımızın sağlığı için , hasta kişi veya kişilerle temasınız olduğunu düşünüyorsanız , kendinizi iyi hissetmiyorsanız , yakın çevrenizde kısa süre önce pozitif vaka görüldüyse randevunuzu erteleyiniz. Randevularınıza tam vaktinde geliniz. Bekleme salonlarımızda hasta bekletmemeye özen gösteriyoruz. Lütfen randevularınıza yanınızda refakatçi olmadan geliniz. Diş hekimleri olarak biz tüm önlemlerimizi alarak hizmet vermekteyiz ; lütfen sizler de bizlere hastalığın kontrol altında tutulması  ve tedavi hizmetlerinin aksamaması için yardımcı olunuz.

Kötü günlerin bir an önce geride kalması, Sağlıklı ve Huzurlu Günlere kavuşmak dileğiyle. Sevgi ve Saygılarımızı sunarız.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER