Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay Dişhekimleri Odası Yerel Öğrenci Kolu 5. Genel Kurulu Gerçekleşti

Hatay Dişhekimleri Odası Yerel Öğrenci Kolu 5. Genel Kurulu Gerçekleşti

Türk Dişhekimleri Birliği Hatay Dişhekimleri Odası Yerel Öğrenci Kolu 5. Genel Kurulu oda hizmet binasında gerçekleştirildi.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi öğrencilerinden oluşan Genel Kurul’un açılışını yoklamanın ardından Öğrenci Kolu Başkanı Alper TOPALOĞLU yaptı. Divan seçiminde 1 Divan Başkanı ve 2 katip üye seçildiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Nebil SEYFETTİN yaptığı konuşmada meslekle ilgili gelişmeler, Türk Dişhekimleri Birliği ve Odalarla ilgili öğrencileri bilgilendirdi. 2019-2021 dönemi Öğrenci Kolu Genel Sekreteri Zehra GAYRETLİ Faaliyet Raporunu okudu. Divan Başkanı tarafından oylamaya sunulan rapor, oybirliği ile kabul edildi. 2019-2021 dönemi için aday olan öğrenciler yapmak istedikleri faaliyetlerle ilgili birer konuşma yaptı.

Dilek ve Temenniler bölümünde, seçilecek adaylardan beklentiler dile getirildi. Oda Başkanı Nebil SEYFETTİN’in yaptığı genel kurul kapanış konuşmasının ardından seçime geçildi. Genel Kurul Toplantısı ve Seçimi odamız Genel Sekreteri Davut AKEMOĞLU ve odamız Yönetim Kurulu Üyesi Burhan MANSUROĞLU yönetti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER