Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay El Birliği ile ayağa kaldırılacak!

Hatay El Birliği ile ayağa kaldırılacak!

 

Hatay Valisi Mustafa Masatlı öncülüğünde Cumhur İttifakı milletvekilleri, belediye başkanları ve yöneticileri Hatay’ı el birliğiyle ayağa kaldırmak için çalışıyor.

Daha önce ardı ardına bakanlara ziyaretlerde bulunan Vali Mustafa Masatlı ve beraberindeki Hatay heyeti son olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti.

Ziyarette Vali Mustafa Masatlı’ya AK Parti Hatay Milletvekilleri Av. Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman, Av. Abdulkadir Özel, Kemal Karahan, MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, MHP Antakya İlçe Başkanı Metin Taşçı ve AK Parti geçmiş dönem milletvekili Orhan Karasayar eşlik etti.

HATAY’IN YENİDEN AYAĞA  KALKMASI İÇİN PROJELER MASAYA YATIRILDI

Ziyarette yakın zamanda yapımı tamamlanarak 25 aileye teslim edilen köy evleri için Bakan Mehmet Özhaseki’ye teşekkür eden heyet, Hatay’da yakın zamanda bitirilmesi planlanan köy evleri, imar çalışmaları, kentsel dönüşüm projeleri ve yerinde dönüşüm çalışmaları ile ilgili Bakan Mehmet  Özhaseki’ye brifing vererek fikir alışverişinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER